Нови детайли за Galaxy S5, задават се още Galaxy S5 mini и Galaxy S5 Zoom

Източници на сайта SamMobile споделят още детайли за характеристиките на Galaxy S5 и разкриват, че в серията можем да очакваме и други модели - Galaxy S5 mini и Galaxy S5 Zoom. Става ясно, че корейската компания наистина е подготвила две версии на телефона - с метален и с пластмасов корпус на цени съответно 800 евро и 650 евро.

Устройството ще заложи на Super AMOLED дисплей с резолюция 2560х1440 пиксела, но засега не е известен диагонала му, макар да се предполага, че ще е около 5,25". Основната камера е с резолюция 16МР, но без данни дали ще е комбинирана със система за оптична стабилизация.

По отношение на процесора Galaxy S5 би трябвало да е наличен в два варианта - със 64-битов Exynos 6 Octa или Snapdragon 805. Чипът на Samsung най-вероятно ще е в състояние да използва всичките си 8 ядра едновременно, но е интересно, че устройството ще е едно от първите с мощния Snapdragon 805.

След очакваната премиера в средата на март продажбите на Galaxy S5 би трябвало да стартират в началото на април. Сайтът потвърждава, че Samsung ще пусне поне още два модела в същата серия. Става дума за Galaxy S5 mini и Galaxy S5 Zoom, чието представяне може да се състои през май или юни.

Източник: mobilebulgaria.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини