Съпругът на Роси Пейчева се обеси в пловдивски парк

Бившият барабанист на Виевската фолкгрупа и съпруг на певицата Росица Пейчева Милко Узунски се е обесил вчера в Пловдив.

Рано сутринта той отишъл в малък парк до бул. „Васил Априлов" и на около десетина метра пред детска ясла си надянал примката. От няколко дни 54-годишният мъж не криел от най-близките си, че обмисля фаталното решение. Никой обаче не взел на сериозно думите му.

В четвъртък вечерта Милко заявил на жена си, че е решил да си отиде от този свят. Тя не му повярвала, решила, че си прави лоша шега. До сутринта, когато в дома й дошли полицаи, за да й кажат, че са намерили тялото на съпруга й.

Първи забелязал самоубиеца пенсионер, който към 5 ч. извел на разходка кучето си. Дядото веднага се обадил на 112, откъдето изпратили полиция и линейка. 

Народната певица, с която по документи двамата били разведени, е изпаднала в шок. Тя успяла само да промълви пред полицаите, че напоследък мъжът й имал проблеми с алкохола. Милко не е оставил предсмъртно писмо.

По случая е образувано досъдебно производство по член 127, ал. 1 срещу неизвестен извършител, съобщиха от районната прокуратура в Пловдив. Погребението е днес на Рогошките гробища.

Екипът на Asenovgrad.NET изказва своите най-искрени съболезнования на Роси Пейчева и семейството.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини