Известните хора крият, че са екстрасенси

Според повечето популярни теории тайната на успеха се крие в много труд, талант, дисциплина и доза късмет. Оказва се обаче, че има още една съставка, която повечето големи звезди притежават, а тя е интуицията, или т.нар. шесто чувство. Повечето известни имена предпочитат да не дават гласност на тези си способности, но в света на шоубизнеса рядко остават скрити неща.Мегазвездата на руската естрада Алла Пугачова доскоро ревностно криеше от феновете си една от тайните за големия си успех в кариерата и в любовта - екстрасенските заложби.

Секрета на примата издаде един от близките приятели - поетът и автор на текстовете за много от хитовете Иля Резник, на чийто юбилеен концерт пя и родната прима Лили Иванова. Той разкри, че дълго време страдал от упорито главоболие, от което го излекувала Алла, като подържала ръцете си върху него. За необикновените способности на Алла знаят и всички нейни приятели, на много от които е помагала, когато са се чувствали зле.

Силният магнетизъм на руската звезда очевидно е и причината тя да успява да привлича и да задържа около себе си доста по-млади от нея мъже. Бившият любим Филип Киркоров е по-млад от нея с 18 години и все още таи топли чувства към нея. Той дори кръсти дъщеря си на нея и на майка си - Алла-Виктория. Настоящият - Максим Галкин, също е луд по нея, нищо че е по-млад с цели 27 години. Обяснението за това очевидно не е във факта, че тя е по-богата от него, а в невероятния магнетизъм. Максим наскоро бе обявен за най-добре печелещата личност от руския шоу бизнес с годишен доход от над 5 милиона долара.

Популярният актьор Джон Траволта също притежава лечителски умения. Изпълнителят на главната роля във филма "Брилянтин" често проявявал дарбата си. Поп певецът Стинг също се уверил в екстрасенските възможности на Траволта, след като му помогнал да възвърне гласа си преди свой концерт. Преди намесата на Джон той се чувствал толкова зле, че бил готов да отмени шоуто и да разочарова хилядите си фенове. Благодарение на намесата на актьора Стинг отново възвърнал отличната си кондиция и пял по-добре отвсякога. Траволта твърди, че според него всеки притежава такива умения, стига да успее да ги развие. Единственото негативно последствие от тази му дарба било това, че апетитът му се увеличил многократно и му станало много трудно да поддържа добрата си форма.

Поп кралицата Мадона не парадира с изключителната си интуиция и силно развито шесто чувство. Една от членките на екипа на Материалното момиче обаче разкри пред медиите, че певицата е много по-чувствителна, отколкото признава. Тя споделя, че докато пътували с влак в Европа, Мадона била единствената, която не искала да се качва в него и по време на цялото пътуване се оплаквала от тежко неразположение.

След време разбрали, че същият влак преди е бил използван за превозване на евреите до концлагерите. Мадона единствена от всички усетила това. Силната интуиция на най-голямата звезда за последните десетилетия несъмнено помага да избира винаги верните ходове, така че да продължава да е номер едно.

Родните звезди също разчитат много на интуицията си както в кариерата, така и в личният си живот.

Пиринската самодива Райна признава, че вътрешното шесто чувство никога не я е лъгало. Тя твърди, че още когато се запознае с даден човек, усеща дали с него отношенията им ще се получат или не. Когато за първи път срещнала един от бившите си интимни приятели по време на снимки на неин клип, тя разбрала, че двамата със сигурност след време ще имат връзка. По това време тя била обвързана и това било невъзможно, но по-късно съдбата наистина ги събрала заедно, без те да го търсят.

Райна винаги успявала да отгатне точния пол на бъдещото дете на своите приятелки, докато са бременни. На Константин тя също познала, че жена му Надя ще роди момиче, въпреки че всичките лекари, а и видеозонът показвали точно обратното. Райна твърди, че много внимава за това какво мисли, защото забелязала, че повечето неща, за които си мисли, след време стават реалност. Тя не знае как да си обясни всичко това, но издава, че майка също има много силна интуиция.

А може би способностите са резултат от това, че е кръщелница на Ванга и се ражда на този свят благодарение на нея. Петричката пророчица посъветвала родителите на певицата, които искали да им се роди здраво дете, след като майка имала няколко несполучливи опита да задържи плода, да я заченат в Сибир. Името Райна отново е избрано от леля Ванга след тайнствена церемония с червени карамфили.

Есил Дюран също се доверява изцяло на интуицията си, защото тя никога не я е лъгала. Още когато забременяла, дамата, която е жури в "България търси талант", знаела без грам съмнение, че ще роди момче. Есил, която чете много езотерична и духовна литература, твърди, че е наясно със знаците, които се пращат в живота. От една от книгите разбрала, че майките, които дълго време отлагали момента да се сдобият с рожба, започвали да получават сигнали от бъдещото си дете.
Веднъж, когато била сигурна, че е сама в къщата, чула момчешко свиркане и бързи детски стъпки по стълбите, което я навело на мисълта, че ще има мъжка рожба. Тя не се уплашила, защото почувствала, че това са "сигнали" от нероденото дете.

И кралят на фолка Азис може да се похвали със силно развито шесто чувство. Той признава, че винаги знае какъв ход да предприеме в кариерата, така че да пожъне успех. Изпълнителят показа силната си интуиция и по време на двете си участия в "Стани богат", където често отгатваше отговорите и на тези въпроси, от които си нямаше и понятие. Костинбродският славей вярва, че мисълта му има способността да се превръща в реалност. Повече от всичко Азис обаче вярва в Бог и в това, че той чува и изпълнява всичките му искрени молитви. Азис издава също, че има много горещи длани, което според специалистите значи, че енергията му е много силна. Той обаче не е опитвал да я развива и да лекува с нея, въпреки че в рода му има хора със специални способности.

За модела и тв водеща Венета Харизанова е известно, че притежава невероятно силна енергия. Красавицата още от малка шашкала околните като лепяла върху себе си всякакви метални уреди.

Тя успявала да закрепи даже тежки ютии по голата си кожа. Голямата притегателна сила не останала задълго скрита. Родителите на родната Моника Белучи се гордеели с нейните способности и я подтиквали към това да ги показва. Сексапилната нашенка признава, че не е продължила да упражнява магнитните си сили и сега те са значително отслабнали, макар все още да ги има.

Юлияна Дончева, която в момента чака второто си дете от състезателя по ММА Станислав Недков-Стъки, също има скрити умения. Красавицата много рядко се съгласява да говори за това, че умее да гледа на кафе. Когато се събира с приятелки, те често настояват да им гадае по картината, която остава в чашите им. Юлияна познавала много, затова не спирали да я молят да им предсказва бъдещето. Тя обаче е твърдо против това хората да ходят по врачки и баячки защото така само объркват живота си. Юлияна използва уменията си единствено за да поощрява и да насърчава приятелите си да предприемат неща, които ще ги отведат до положителен резултат. Тя признава, че никога не си позволява да прави негативни прогнози.

Според нея уменията се дължат на изострената интуиция, благодарение на която тя успява да тълкува правилно символите в чашката кафе. Юлияна споделя, че синът Йоан-Дако също има необичайни способности. Той бил с много силно биополе и лепял всякакви метални съдове по себе си. Дончева разкрива, че когато бил малък, синът изумил всички с пророческите си думи. Двамата с него били на почивка във Велинград, а таткото трябвало да отиде с колата да ги прибере. Бащата на Йоан-Дако обаче подозрително закъснявал, а и не вдигал мобилния си телефон. Тогава малкият я успокоил с думите: "Татко закъснява, защото е спукал гума." Изненадата на Юлияна била огромна, когато след това разбрала, че думите му се оказали самата истина.

Източник: http://www.trud.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини