Международен шофьор бил зад волана на помляното БМВ (снимки 18+)


Иван Георгиев на 46 г. от Пищигово и 43-годишната Катя Накова от Пазарджик са двамата, които намериха вчера смъртта при зверската катастрофа на пътя Пловдив - Пазарджик. Иван е бил международен шофьор. От около година те живеели на семейни начала. И двамата имат деца от предишни бракове.

Както вече бе съобщено, ужасният пътен инцидент стана вчера около 17 ч. между стария разклон за Цалапица и пътен възел Орта хан. БМВ при изпреварване блъска движещия се пред него Фолксваген, чийто 41-годишен водач от Пазарджик губи контрол и колата излиза в нива извън пътя. От своя страна бавареца навлиза в лентата за насрещно движение, сблъсква се странично с Рено, управлявано от 40-годишен пловдивчанин, след което се врязва в дърво.

Двамата в БМВ-то издъхват на място. Заради последствията от зверския удар, при който колата буквално се бе усукала около дървото, самоличността на жертвите се установяваше близо ден.

Шофьорът и спътничката му не са имали абсолютно никакви шансове да оцелеят. Въпреки че въздушните възглавници в сплескания до неузнаваемост автомобил са се отворили, двамата вътре са нямали абсолйтно никакъв шанс. Ограничението на скоростта в участъка е 60 км/час, но според очевидци немското возило е хвърчало с поне двойно, ако не и тройно над позволеното. Потресени пожарникари вадиха разчленените тела от ламарините повече от 2 часа. 

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини