Обществото на деловите жени номинира училищен директор

Обществото на деловите жени в България с председател Цветелина Узунова удостои с Почетна грамота директора на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” град Кърджали. Отличието се присъжда на  Лиляна Янкова по случай Деня на славянската писменост и култура и за личен принос в модернизирането на българското образование.

Инициативата цели да уважи директори на училища, които успешно ръководят поверената им институция и допринасят за успехите на своите възпитаници.

Председателят на Обществото на деловите жени – Цветелина Узунова, изпрати поздравително писмо, в което лично поздрави директора за успехите в ръководството на поверената й учебна` институция и за приноса и` за постигнатите от  нейните възпитаници резултати на областни, национални и международни  състезания и конкурси.

Основно училище „Св. Св. Кирил и Методий” гр. Кърджали е едно от училищата в областта, които разполагат с модернизирана материално-техническа база, съответстваща на европейските стандарти. В съвременно оборудваните класни стаи и училищни кабинети, снабдени с актуална информационна технология , с таблети, лаптопи и интерактивни учебни дъски се реализира авангарден учебен процес.

В резултат на  усилията на директора на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” град Кърджали и нейния екип, се работи успешно за достигане на световните образователни стандарти с разработката и  участието  в редица Европейски проекти и Национални програми.

Възпитаниците на училището са гордост  за града, защото чрез децата и учениците то възпитава българско конкурентно европейско бъдеще!

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини