Огромна крава се мисли за... куче (видео)

На мнозина може да им се стори смешно, но симпатичната близо 540-килограмова крава Милкшейк (Млечен коктейл) се мисли за куче, пише в. "Дейли експрес".

Тя била спасена от служителка в калифорнийско ранчо, след като още на двуседмична възраст била отнета от майка й и натъпкана в тясна клетка от безсърдечен животновъд. По времето, когато го спасили, теленцето не било общувало със себеподобни.

От тогава Милкшейк следва по петите своята спасителка Бет ди Каприо заедно с кучето й Райли. По думите на 51-годишната ди Каприо осем години по-късно кравата все още не се е осъзнала като такава и забавлява персонала на ранчото, информира БТА.

"Когато пристигна при нас, Милкшейк не беше общувала с други крави и дори не знаеше какво представлява тревата. Прекарвах много време с нея, така че станах първата й приятелка и тя започна да ме следва навсякъде.

Струва ми се, че и до ден днешен Милкшейк не е убедена, че принадлежи към кравешкия род и така и не стана фен на пашата. Като я гледам, си мисля, че според нея търсенето на храна е безсмислено занимание, след като може да изчака да си я получи в купичка.

Милкшейк ме следва неотлъчно по петите, подобно на останалите ми кучета, и ме наблюдава, докато се грижа за другите животни в ранчото. Случвало се е да ме последва дори в банята, но се оказа, че се плаши от собственото си отражение. Всички обичат Милкшейк - тя определено е единствена по рода си", разказва Бет ди Каприо.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини