Къде си брат? (видеопремиера)

Песента се превърна в хит още с премиерата си през май, а сега култовият режисьор Bashmotion й дава облик с дългоочаквания видео клип.

Това е премиерата на аудио и видео сингъла към дългоочаквания летен бенгър от най-интересната и модерна хип-хоп формация на българската музикална сцена #Setaabrat.com.

Заглавието на парчето „Къде си, брат?”, зад което стоят Ангел, Моисей, Павел, Венци Венц и Васко Иванов-Dexter, е на път да се нареди сред най-често употребяваните фрази на лятото. Изпълнителите зададоха този въпрос още преди няколко месеца, а премиерата на песента изчакваше амбициозния визуален проект, който вече е факт.   Ангел, Моисей, Павел, Венци Венц и Васко Иванов-Dexter отново показват, че съвместната им работа по музика, текст и аранжимент води до впечатляващи резултати.

След безспорния успех на „Знаеш ли кой видях?” от миналата година, те започнаха работа по няколко нови общи проекта като „Къде си, брат?“ е само началото. Бийтът е категоричен, заразителен и изцяло в духа на лятото. Музикален продуцент и автор на аранжимента на песента е талантливият млад композитор Васил Иванов-Dexter.  

Култовият режисьор Bashmotion и гуруто на спец-ефектите Христо “Sane” Колев са превърнали видеото в истински късометражен музикален филм. Продуцираният от Вирджиния Рекърдс проект е забавен колаж от историите на изпаднали в беда хора, разказани от петимата изпълнители в телефонен разговор помежду им. Dexter се притичва на помощ със специален пара-парти мобил, с който успява да спаси всички от трудните ситуации и да ги отведе до защитената парти-зона.

Част от кадрите на динамичното видео са заснети на столичното летище „Лесново”, а другата снимачна площадка на „Къде си, брат?” е комплекс „Витоша парк”.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини