С багер вадили от пясъчния гроб тялото на Петър

Трупът на Петър е открит на това място, на 2 метра под пясъка

Тялото на 18-годишния Петър, който бе нелепо погълнат на плажа в Несебър, било затрупано от тонове пясък на 2 метра дълбочина. Наложило се да го вадят с багер, тъй като за опасната игра децата копаели дълбоки дупки и тунели в пясъка.
Момчето е единствено дете на родителите си. Погребението му е утре в Пазарджик, съобщава "Флагман". „Беше много добро дете, имаше добри оценки. Петър е малко по-буен, но беше разумен. Душата на класа. Не мога да повярвам, че това се случи. Никога не съм допускала, че може да направи подобно нещо”, плаче учителката му от езиковата гимназия в Пазарджик г-жа Пашова.

И днес съучениците на Петър са все още в Несебър. Купонът за тях обаче вече е приключил, те стоят край басейна в хотел „Хавай” и не спират да плачат.

В понеделник, 21 юли 2014 г, близките и роднините на Петър Загарьов ще се простят за последно с него. Много нелеп е краят на един млад живот и това е най-тежкото страдание, което съучениците му трудно могат да понесат. Фейсбук профилът на момчето, което намери смъртта в една игра на пясъка, е пълен със споделената от приятелите му тъга от раздялата, пише pa-media.net.

Пецата, както те го наричат е спортист, тренирал е стрийт фитнес. Мочето е било в прекрасно физическо състояние. Бил е идол за приятелите си, които е запалил по спорта. Изкопаната дупка в пясъка на плажа на Несебър обаче се оказва смъртоносен капан за него. /

Източник: Блиц

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини