Радан Кънев: Борисов е забележителен артист

Лидерът на ДСБ и бивш говорител на Реформаторския блок Радан Кънев смята, че българските граждани искат голяма промяна, но почти никой не я предлага. По думите му как ще се развият изборите не могат да предвидят нито социолози, нито политически анализатори.

„В момента отново има конкуренция вдясно. Конкуренцията е много хубаво нещо - тя дава победи на Десницата" каза в предаването "Събуди се" по Нова телевизия Радан Кънев.

На въпрос дали ГЕРБ и Реформаторският блок са се наговорили предварително за коалиция помежду си след като стане ясен изборният резултат, Кънев отвърна:
„Борисов наистина е забележителен артист, така че от негова страна е възможно. Мен, който ме познава знае, че не съм толкова добър артист. Ако това беше театър, щях да работя в Народния театър. Това е много сериозен сблъсък за доверието на хората, много сериозна мъжка политическа борба и от това има нужда - от смели политически ходове, от смело състезание за доверието на хората".

По думите му между него и Борисов имало обща позиция - следващият премиер да не ходи да се отчита в Банкя, Драгалевци или Бистрица. „Всички срещи както на премиера, така и на властта, и на бизнеса, които общуват помежду си, трябва да се състоят пред камерите там, където са сградите на властта, пред окото на публиката", добави Радан Кънев.

Източник: дарик

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини