Шест двубоя ще разтърсят стадион "Пловдив" в нощта на MMA GRAND ARENA

За първи път грандиозното зрелище се провежда на открито и с вход свободен, 10 000 фенове на бойните спортове очакват организаторите.

MMA GRAND ARENA ще взриви стадион "Пловдив”  от 20:30 ч. на 7 септември в първата по рода си у нас профи гала-вечер по смесени бойни изкуства на открито. Шоуто, което за първи път в България е с ВХОД СВОБОДЕН, е организирано от Янислав Герчев и Иван Запрянов от ММА-клуб "MMA Arena Plovdiv" с подкрепата на MUSKULI.COM. Очаква се да събере над 10 000 фенове на бойните спортове под тепетата.

"Гвоздеят на вечерта" е в категория до 70 кг, където честта на страните си ще защитават двама ММА-бойци, които не са опитвали вкуса на поражението на професионалния ринг. Шампионът от борбата Валентин Бенишев е една от най-атрактивните български звезди в смесените бойни изкуства. Дину Букалет от клуб Абсолуто, Букурещ, от своя страна бие с опита си в бразилското джиу-джицу и кикбокса. Той е бронзов медалист от първото Световно първенство по аматьорски ММА в Санкт Петербург, Русия, през октомври 2013 г. в същата категория. Миналата година завоюва и шампионския пояс на ММА организация в Англия.

За да може всички фенове на ММА в Пловдив да не пропуснат нито един момент от галата, тя ще бъде излъчвана на живо на две огромни видео стени. Основната цел на организаторите от ММА-клуб "MMA Arena Plovdiv" - европейският шампион по джудо Янислав Герчев и националният шампион по самбо и ММА-боец Иван Запрянов е масовото популяризиране на смесените бойни изкуства в Пловдив, така че още повече хора да се запалят по тръпката, адреналина и удоволствието, които носят те, и в крайна сметка да се решат да тренират в ММА-клубовете в града.

Очаква се MMA GRAND ARENA да се превърне в най-посетеното професионално бойно шоу в България.

Ето 6-те интригуващи двубоя, подготвени от организаторите на галата, Иван Запрянов и европейският шампион по джудо Янислав Герчев:

1. Борис Петров VS Пламен Бъчваров

Поредният шампион от аматьорския турнир MMA ARENA се изправя пред сериозно предизвикателство – шампиона по борба и самбо Пламен Бъчваров от КБС, Горна Оряховица.

2. Варадин Попов VS Чавдар Янков

Дългоочакваният реванш в категория до 84 кг между загубилият на ММА ARENA 2 Варадин Попов от Пещера и пловдивският боец ще сблъска два зрелищни и интересни стила, като този път Попов няма да бъде ограничаван от контузията, споходила го преди миналата гала.

3. Александър Илиев VS Мартин Иванов

Най-бързият нокаутьор от ММА ARENA 2 Александър Илиев от Пловдив ще излезе в категория до 80 кг срещу възпитаника на националния треньор по ММА Теодор Карастоянов от "Warrior", Поморие – Мартин Иванов.

4. Велизар Митов VS Костадин Кушлев

При най-тежките елитният ни стронгмен Велизар Митов от София след победите в масрестлинга, е решил да опита и тръпката и от ММА-боевете срещу натрупалия опит от аматьорските формати ММА ARENA Костадин Кушлев от Пещера.

5. Цветан Йорданов VS Христо Йорданов

В категория над 93 кг ще се случи дългоочаквания дебют на професионалния ММА-ринг на пловдивския майстор на бойните спортове Цветан Йорданов – многократен шампион на България по киокушин карате и медалист от европейски и световни първенства. Срещу него се изправя опитният джудист и обигран ММА-боец Христо Йорданов от Пазарджик.

6. Валентин Бенишев VS Дину Букалет (Dinu Bucalet) от Румъния

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини