Атанас Христов: Никога не съм прехвърлял фирма! Нито на Матата, нито на който и да е друг несретник

"Здравейте, Асеновград.НЕТ.

Искам да използвам правото си на отговор, за да внеса яснота и да се приключи един път завинаги с разпространението на слуховете, превърнали се едва ли не в градска легенда, че аз (или свързани с мен лица) съм прехвърлял някога фирма на името на Михаил Фанков, общоизвестният като Матата, асеновградски просяк.

Провокиран съм от материала, който публикувахте с вчерашна дата, където цитирате въпросното лице, което за пореден път намесва името ми в собствената си (и не само) драма. А именно - че на негово име, въпреки че е с ментално увреждане и е просяк, има прехвърлени няколко фирми.

Изпращам ви справка от търговския регистър с имената на фирмите, чиито дружествени дялове, след което управлението и собствеността, се водят на името на Михаил Фанков Ангелов – справка Търговския регистър. Поредността е 1. Прехвърляне на дружествен дял, 2. Едноличен собственик на капитала, 3. Управител.

Ето и фирмите:

- "АЙЛИН" 1881 ЕООД

- "ОДЕМА – БЪЛГАРИЯ" ЕООД

- "НЕКСТ ДЖЕНЕРЕЙШЪН СЪЛЮШЪНС" ЕООД

- "АНГЕЛОВ ЕСТЕЙСТС" ЕООД

- "ЕЙ ВИ ЕР ПЕТРОЛИУМ" ЕООД

- "ФАВЕО" ЕООД

- "АЛФА ПЛЮС" ЕООД

- "ОР ТРАНС" – 2010 ЕООД

Сами можете да проверите, че нито едно от дружествата не е било мое, нито съм бил управител. Единственото вярно е, че, както виждате, фирмите на името на Михаил Фанков са наистина 8 на брой.

Благодаря ви за правото на отговор, но смятам, че предварително би трябвало да ме потърсите, за да бяхме изчистили още в началото всички неясноти и натрупалите се с годините "информации", базирани единствено и само на клюки, разпространявани от хора, целящи да ме злепоставят по една или друга причина.

С уважение: Атанас Христов"

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Хм
    хм
    0 0
    08:52, 6 сеп 2014
    Абе Атанасе къде изчезна твоята любима Грета Дженева подлогата на Запрянови?
  • 2
    Ле
    леле мале
    1 0
    00:28, 9 ное 2014
    ти си пълен нещастник г-н Христов -селски
Последни новини