Трайчо Трайков и Красен Кралев се изпокараха при Люба Кулезич

Трайчо Трайков и Красен Кралев се изпокараха като на Женския пазар в студиото на Нова телевизия. Двамата гостуваха в предаването на Люба Кулезич в опит да изяснят на ранобудните зрители какви са, уж, дребните разминавания между Реформаторския блок и ГЕРБ, които пречат за съставяне на коалиция.

Бизнесменът от Варна, който беше трети в листата на ГЕРБ там и беше избран за депутат, се подразни от въпроса дали неговият екип се грижи за страницата на Бойко Борисов във Facebook. "Бойко Борисов си пише на страницата сам", тросна се Кралев и се опита да обясни, че е в ГЕРБ като експерт, а не като пиар.

Трайчо Трайков, който беше в екипа на Реформаторския блок, изпратен да преговаря с ГЕРБ за съставяне на правителство, опита да запази самообладание, но успя до последните минути от госутването в предаването на Кулезич. Бившият министър от ГЕРБ, който е трън в очите на Бойко Борисов от напускането на партията, се ядоса от постоянните общи приказки на Кралев за разминавания в позициите. "Говорите непрекъснато за някакви различия, какви са тези различия. Къде ги видяхте, като не бяхна на преговорите", изнерви се Трайков и скочи на Кралев. "Вижде Ирина Репуц от християндемократите какво пише. Били са пренебрегнати на преговорите", посочи варненският бизнесмен.

Преди да се ядоса, Трайчо Трайков обясни, че разговорът на Реформаторите с ГЕРБ през седмицата за коалиционно правителство са били изключително конструктивни. Разминаванията обаче се появили в последните 15 минути на срещата. Красен Кралев пък захапа лидера на ДСБ Радан Кънев за постоянните му постове в страницата му във Facebook.

"Свидетели сме на много интересни коментари в мрежата между лидерите на Реформаторите, заяде се Кралев. - За съжаление, Радан Кънев не е разбрал, че кампанията приключи и трябва да седне на масата на преговорите. Нас ни притеснява фактът, че лидерите на Реформаторския блок имат различно мнение и говорят публично на различни позиции".

Трайчо Трайков защити Радан Кънев и от своя страна нападна Кралев и ГЕРБ с думите: "Защо Радан Кънев да седне на масата, когато там не е Бойко Борисов. Той е лидер на ДСБ, както и Бойко е лидер на ГЕРБ. А за разногласията - винаги има разногласия. Дори Бойко Борисов, който е едноличен лидер на ГЕРБ, понякога не е съгласен със себе си".

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ве
    весела
    1 0
    13:26, 18 окт 2014
    дрън-дрън! изпокарали се били. извеждайте главното - че започва нов етап от преговорите и че има светлина в тунела. достойно поведение и за двамата
Последни новини