Съпрузи са открити мъртви в дома им

21-годишен младеж от Раднево е открил застреляни майка си и съпруга й. Основната версия е убийство и самоубийство.
Късно снощи е получен сигнал в РПУ-Раднево от сина, който съобщил, че е намерил безжизненото тяло на майка си в дома им. След незабавен оглед, извършен от полицейския екип, освен трупа на 40-годишната жена, било открит и този на 56-годишния й съпруг.

И по двете тела има следи от огнестрелни рани, съобщиха от полицията в Стара Загора.

На местопрестъплението е намерена 12 калиброва гладкоцевна пушка, незаконно притежание на мъжа.

"Случаят в Раднево е извършено убийство и последвало го самоубийство. Няма данни външен човек да е извършил екзекуцията. Мъжът първо е застрелял съпругата си и после сам е сложил край на живота си. Това сочи първоначалният оглед", коментира пред БЛИЦ началникът на полицията в Стара Загора Иван Чолаков, след като първо се появи информация за двойно убийство.

По неофициална информация жената е била простреляна в главата, а мъжът е налапал дулото на пушката. Все още няма данни какви са били мотивите му.

По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Продължава събирането на улики.

По-рано пред БНР заместник-окръжният прокурор на Стара Загора Нейка Тенева, която е и говорител на Окръжната прокуратура, отхвърли, макар и не категорично, възможността това да е поредният публичен разстрел в България. Според нея на този етап все още няма версии.

Преди дни в София беше извършено двойно убийство - застреляни бяха 42-годишният бизнесмен Митко Дамянов и 42-годишната му съпруга Наталия.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини