ДПС обвини управляващите за ”брутални” политически уволнения

Депутатът от ДПС Станислав Анастасов изчете в парламента декларация от името на партията, в която обвини управляващите в уволнение на 255 души, предаде БГНЕС.

Според ДПС те са жертва на политическа репресия. Анастасов напомни, че преди Нова година парламентарната група на ДПС заяви, че стартира жив летопис на политическата репресия. Български граждани, които имат необходимия ценз, опит, имат само една - единствена вина - припознати са като близки до ДПС. Брутално уволнените са жертва на репресията на две партии – Патриотичният фронт и Реформаторският блок. За по-малко от месец още 30 души са уволнени, от общо 255, каза Анастасов и подчерта, че ДПС няма назначени кадри без образование. От трибуната Анастасов изчете имената на някои хора, които според ДПС са уволнени по политически причини. Тъй като времето не му стигна, Анастасов се зарече, че ще продължи с изчитането им следващата седмица.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    As
    ask
    1 0
    12:26, 21 яну 2015
    Надявам се г-н Атанасов да прави разлика между ценз и образователен капацитет. Въпреки, че не се коментира, живеещите в държавата знаем за какво става дума и е добре да не ни обиждат.
Последни новини