Община Смолян представи на изложение туристически регион "Средни Родопи"

Община Смолян представи туристически регион „Средни Родопи” на международно изложение „Културен туризъм“ във Велико Търново. Щандът на туристически регион Средни Родопи, се радваше на голям интерес от страна на посетителите на изложението.

Това е единственият специализиран форум за културен туризъм в България, на който беше представен туристическите ресурси на дестинация „Средни Родопи“ в общините Смолян, Златоград, Рудозем, Чепеларе.

На изложението взеха участие общо 78 български и чуждестранни представители и бяха представени културно-исторически паметници, археологически находки, образци на различни архитектурни стилове, културни събития като концерти, театрални и балетни постановки, кинофестивали, изложби, музеи, фолклор, традиции и занаяти, местни ястия и напитки, както и всичко автентично, носещо духа на България.

Щандът и рекламните материали за участието на изложението са изработени по проект „Развитие на туристически регион „Средните Родопи” и маркетинг на неговите дестинации”, финансиран по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007 – 2013.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини