12 стъпки, за да станем по-привлекателни

Отношенията са сложно нещо, но преди да ги изграждаме, те просто трябва да започнат добре. Ето няколко азиатски съвети, с които можем да повишим собствената си привлекателност за околните.

№1 Усмивка

И продължавайте да се усмихвате. Когато се усмихвате, изглеждате по-дружелюбно. Хората се чувстват комфортно с вас. Без значение какво чувствате вътрешно, усмивка!

№2 Поддържайте окосмяването по лицето

Грижата за окосмяването по лицето говори много. Мъжете трябва да се бръснат редовно. Ако искате да сте с дълга брада, трябва да я поддържате чиста и подредена. Жените трябва да оформят веждите си правилно.

№3 Поддържана коса

Косата е всеизвестната първа стъпка към добро първо впечатление. Редовното подстригване е важно за вашата коса, за да бъде здрава. Дръжте косата си чиста и подредена. Това наистина е важно за привлекателния външен вид.

№4 Носете дрехи по мярка

Вашето облекло показва доста точно какъв сте, или поне така го схващат околните. Хората харесват този, който е облечен както трябва. Така че, погрижете се какво обличате. Купете дрехите, които са ви по мярка. В твърде големи или прекалено тесни дрехи ще изглеждате странно.

№5 Поддържайте правилно контакт с очи

Погледът е важно нещо, когато говорим с някого. Ако поддържате контакта с очи правилно, хората ще почувстват, че важни за вас и да бъдат щастливи. Някои хора се срамуват да поддържат контакт с очи. Това не е голям проблем. Започнете с вашите близки. Поддържайте правилно контакт с очите, докато говорите с тях. След това  опитайте с непознати.

№6 Уверена походка

Бъдете уверени, когато вървите по улицата или където и да е. Знаете ли как да ходите уверено? Стойката на тялото е спокойна, държите очите и главата вдигнати, това помага да изглеждате уверено. Увереността е голяма част от това да бъдеш привлекателен.

№7 Приятен аромат

Никой не обича този, който мирише лошо. Всички ваши усилия да направите себе си привлекателен могат да са напразни, ако миришете лошо. Така че бъдете внимателни. Вземайте душ всеки ден и използвайте дезодорант редовно. Мийте си зъбите правилно. Можете да използвате лекарства, за да се отървете от лошия дъх.

№8 Отпуснете се

Възможно ли е през цялото време да мислите какво другите мислят за вас? Ако отговорът е да, трябва да се преборите с този навик. Бъдете уверени и да отворете себе си за другите. Общувайте с тях без напрежение. Нервността не се харесва. Така че, бъдете уверени и спокойни, докато контактувате с хора.

№9 Смейте се и ги разсмивайте

Има една поговорка, че "смехът е добро лекарство". Когато се смеете, хората около вас се чувстват комфортно и е по-вероятно да бъдат щастливи с вас. Смехът може да ви направи привлекателен. Най-важното е, ако можете, да накарате хората да се смеят или да ги направите щастливи. И вие също се лекувате с тези емоции.

№10 Езикът на тялото

Езикът на тялото казва много на околните. Ако изглеждате зает на езика на тялото, хората са склонни да ви избягват. Те ще си помислят, че не искате да ви безпокоят. Но ако позата ви е отворена и спокойна, хората ще могат да ви доближат и заговорят.

№11 Питайте

Не се опитвайте да говорите за себе си през цялото време. Докато сте с някой, задавайте му въпроси. Но не питайте нещо неподходящо. Когато задавате въпроси, хората си мислят, че се интересувате от тях и се чувстват значими.

№12 Носете ярък цвят

Носете цветни дрехи. Бъдете внимателни с някои цветове, които може да са неподходящи за тена ви или за атмосферата на мястото, където отивате. Обикновено ярките цветове привличат хората.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини