7 °C

На трудовата борса: Търсят се шивачи, монтажници, сервитьори, тираджии

Над триста са свободните работни места, актуални към днешна дата в Бюрото по труда в Асеновград. От тях за висшисти са едва пет - за инспектор хидроинженер, лесовъд, медицинска сестра, специалист ел.измервания и технолог на мляко и млечни продукти.

Местата за безработните със средно и основно образование, регистрирани в Бюрото са следните:

2 бармани

1 бояджия, стоманени конструкции

1 детегледач / хигиенист

4 екструдеристи

2 гатеристи

3 готвачи

2 камериерки

2 касиери, бензиностанция

5 кредитни консултанти

1 крояч

1 крупие

3 майстори, производство хлебни изделия

1 манипулант, промишлеността

165 машинни оператори, шиене

3 машинни оператори

2 машинни оператори, банциг

10 монтьори, промишлено оборудване

20 монтажници, електронни елементи

1 настройчик, автомати

1 обслужващ, бензиностанция

1 общ работник с кат. В

1 оператор CNCструг

54 обслужващ работник, промишлено производство

1 печатар/оператор на принтираща машина

2 помощник кухня, заведение за бързо хранене с кат. В

3 продавач-консултанти, хранителни стоки

10 подготвители, горница на обувки

10 работници, правене на колбаси

2 работник, кухня

2 рецепционисти, хотел

9 ръчници, шивашко производство

1 сладкар

1 спасител, басейн

6 сервитьори

2 споевачи

1 стругар

3 тапицери

1 технически секретар

1 търговски представител

2 чистачи

8 шофьори, международни превози

1 шофьор, лек автомобил

18 шивачи

Обявените работните места по проект "Нова възможност за младежка заетост" са за стажуване - 1 инженер-технолог в шивашко производство, 2 готвачи, 2 сервитьори и технически изпълнител, клиентски център, и за обучение - 5 машинни оператори за шиене на облекла, 2 машинни оператори, 1 готвач, 2 технически сътрудници и 1 оператор за въвеждане данни.
 

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 21.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще е най-добре, ако се отдадете на пълна почивка. Позволете си го дори само през един ден от седмицата. Помислете за себе си и за неща, които да ви освежат. Предложение за вечерта ще ви мотивира за промяна на външния ви вид. Не пренебрегвайте онова, което ви предлага сърдечния партньор.
21 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се чувствате в добра физическа и психическа форма и наред със своите задачи ще се включите активно в решаването и на обществените. Ще изпълните както своите, така и очакванията на другите към вас. Волята ви ще укрепне, ще се освободите от съмненията и тревогите си, а пътя ви ще стане по-ясен.
21 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Каквито и усилия да ви струва това останете си в къщи днес и се опитайте да бъдете максимално полезни на себе си и на семейството си. Със свежото си чувство за хумор ще успеете да създадете приятна атмосфера около себе си. Поканете приятели на вечеря и се забавлявайте.
21 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще посветите времето си в проучване на нова дейност, от която очаквате добри доходи. За да напреднете по-бързо се съветвайте с хора, които са запознати с материята и се ползвайте от опита им. Изчистете съзнанието си от тревожни мисли и се посветете на главното, ще успеете.
21 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Пригответе се за работа. Неотложни ангажименти ще приковат вниманието ви. Умората обаче, ще ви накара да потърсите пътища за развлечения и релаксация. И независимо от всичко трябва да се погрижите за дома, децата и родителите си. Останете търпеливи, запазете спокойствие.
21 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Доброто сътрудничество, което градите с партньорите ви се отразява позитивно на мисленето, работата и печалбите ви. Но мислете за себе си, бъдете по-рационални по отношение изразходването на енергията си и не се разпилявайте излишно. Романтично запознанство и начало на дълга връзка.
21 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Поради многото си ангажименти днес ще решавате проблемите си в движение, но грижата ви за другите ще е от първостепенна важност за вас. Възможни са затруднения от технически характер, но ще се справите. Отношенията с човек от обкръжението ви могат да се изгладят с компромиси и от двете страни.
21 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нерешени проблеми от личен характер ще ви занимават и привеждат в активност. Бъдете прагматични и не отхвърляйте съвети и помощ. Чуждият опит също може да ви бъде полезен. Сигурно е, че няма да пренебрегнете интересите си и ще ги отстоявате докрай. Здравето ви се нуждае от повече грижи. Нуждаете се от повече ведрина в живота си.
21 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще постигнете спокойствие и ще балансирате по важност приоритетите си. Наред с това ще се погрижите за дома и семейството си. По отношение на общ проблем ще трябва да предприемете по-решителни стъпки за да го приключите в срок и добре за всички ви. Очакванията ви ще се сбъднат и ще се поздравите с успех.
21 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
За да не останете разочаровани, не хранете прекалени очаквания към никого. Ще бъдете щастливи, ако станете по-малко претенциозни към другите. Отнесете се великодушно към стоящите по-долу от вас и ги насърчете. Проблем може да се окаже неразбирането, което ще срещнете от специален за вас човек. Имайте търпение и не налагайте мнението си.
21 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще въвеждате ред в делата си и без затруднение ще създавате нови познанства. Наред с това ще преосмислите отношенията си с някого, който с поведението си влияе деструктивно на мислите и решенията ви. Следвайте разума и сърцето, това ще ви помогне с достъпни средства да постигнете намеренията си.
21 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Вероятно интуицията ви подсказва да си останете в къщи днес. От друга страна не е изключено ваши добри приятели да ви отправят съблазнително предложение за веселба навън. Делови ангажименти също ще ви изкушават да напуснете леглото днес.
21 яну 2021
Последни новини