Ауди се заби в дърво, водачът загина

41-годишен мъж загина след като се заби с ауди в дърво. Пътният инцидент станал към 17 ч. снощи на пътя Кочериново-Рила-Рилски манастир, съобщи БГНЕС.

Пътният инцидент станал н около 200 метра преди разклона за с. Стоб и едноименните пирамиди.

На прав участък 41-годишният Виктор К., движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, при изпреварване се забива в топола край пътя. Мъжът, който е от с. Смочево, община Рила, и бил сам в автомобила, загива на място. При изпреварването левите гуми на автомобила "захапват" банкета, аудито разминава първата топола, но се удря челно във втората. Пристигналите на мястото на инцидента огнеборци от град Рила са разяли ламарините, за да извадят загиналия на място мъж. Той се движел от град Рила в посока Кочериново. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР-Кюстендил.

Участъкът, прав като конец в продължение на 4 км., е известен като "алеята на смъртта". Десетина, включително и деца загинаха в последните 10-на години след излизане от пътя и последвал удар в тополите край него. Последната катастрофа в участъка със загинал, бе през 2009 година

Източник: http://presa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини