Михайлов-младши си купи частен хеликоптер

Капитанът на младежкия национален отбор и вратар на Твенте Николай Михайлов си купи частен хеликоптер. Стражът се бръкнал над 80 000 евро за модeрната машина, която струва двойно повече. Останалата част била платена от негов приятел, съобщи sportal.bg.

Хеликоптерът е шестместен и щял да седи на частно летище близо до Амстердам и когато единият от собствениците му иска да го ползва, ще си наема пилот, на който се плаща допълнително.

След раздялата с голямата си любов до момента в живота Николета Лозанова юношата на Левски има нова страст - летенето. Той се пристрастил към нея благодарение на сръбския национал Свободан Райкович, който е собственост на Челси, но в момента е съотборник и близък другар на 20-годишния българин, твърдят близки до Михайлов-младши.

Както е известно, вратарят е собственост на Ливърпул и вече две години играе под наем в Твенте. През миналия сезон Михайлов игра за втория състав, където спечели титлата на Холандия, а в последните мачове бе резервен вратар на първия тим.

След пристигането на Стив Макларън на поста старши-треньор, Михайлов изигра няколко мача, като дори бе титуляр в срещата-реванш с Арсенал в третия предварителен кръг на Шампионската лига на "Емиратс".

После Михайлов пази и първия кръг на първенството при гостуването на Рода. Последваха мачовете с младежкия национален отбор, след което и контузия в адукторите, която го извади от игра за около седмица, като в последните два мача отново бе втори вратар.
Източник: sportal.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини