Рок лъвица vs. фолк певица

Рок лъвицата Милена Славова направи песен-контра на скандалното парче „Дай ми, дай" на фолк певицата Мира.

Песента на Мира разбуни духовете още с появата си и накара Кали (която днес има рожден ден), да коментира, че колежката й е направила химн на проститутките.

Песента на Мира се отнася за момичета, които си търсят чичко-паричко. „Гледам на „Дай ми, дай" откъм хумористичната й страна и не се опитвам да поучавам когото и да било как да живее. Човек сам избира пътя си. Най-малко съм от комерсиалния тип жени и не се опитвам да живея по начина, за който се говори в песента. Всичко, което съм си купила – кола, къща, съм си спечелила сама с труд", заявява певицата пред старозагорския седмичник „Национална бизнес поща".

В отговор на текста на Мира пък Милена Славова споделя, че е направила парче за „куклата Мици с пластмасовите цици, с напомпана уста и куха глава". „Моята Мици е едно такова чудо, което все иска, иска и накрая става смешна за околните. С парите не можеш да си купиш душа и истински човешки ценности като любов, приятелство и доверие", добавя още Милена, която съвсем наскоро стана майка за първи път.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини