Превърнаха iPhone във виртуална чаша

Американският производител на бира Coors пусна в Apple App Store безплатно приложение iPint, което лансира марката им Carling. iPint превръща iPhone във виртуална чаша бира, като потребителите дори могат да се престорят, че я пият, като накланят телефона под определен ъгъл, което води до изпразване на чашата.

Разбира се, самата идея не е чак пък толкова революционна, но е толкова мило абсурдна, че няма как просто да не се влюбим в нея. Имайте предвид обаче, че безплатното приложение не е единственото по рода си - и дори срещу него е заведено дело от малка софтуерна фирма от Лас Вегас, която претендира, че има правата върху тази разработка, но предлага своята версия на "виртуалната iPhone бира" за $3.

Лично за нас е все едно кой е прав и кой крив - самата атракция как си пиете бирата от iPhone е достатъчна. Очевидно и други смятат така, доколкото iPint е изтеглен досега от 6 милиона потребители. И все пак, ако желаете да се снабдите с приложението, може би няма да е зле да побързате, преди Apple да са го премахнали от софтуерното хранилище...
Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини