Първи думи на собственика на заведението, в което простреляха Митьо Очите

На 8 юни в кървава престрелка беше убит 46-годишният Александър Ангелов Алексиев, гард на Димитър Желязков – Митьо Очите, а самият той беше прострелян с 5 куршума. Състоянието на Очите още остава критично.

За първи път собственикът на заведението Божидар Кузманов проговаря за случилото се, съобщава „24 часа“.

„Не познавам лично Димитър Желязков, чел съм за него само в медиите, имахме уговорена среща, за да изясним едно недоразумение, не съм очаквал да има престрелка. Кой иска да стрелят в заведението му.“

Първоначално срещата трябвало да бъде в ранния следобед, но другата страна я отложила няколко пъти. Кузманов разказва още:

„Не съм отказвал, но след това Велислав (бел. ред. - зетят на Димитър Желязков) се е спречкал с някой, взели са го за наш човек, казах им, че има недоразумение и затова се съгласих да се срещнем. Уговорката беше да разговарям само с Христо, 10 минути преди срещата разбрах, че ще идва и Очите. Но не съм очаквал да нахълтат 30 човека. Митьо влезе и тръгна към местата, където бяхме седнали, крещеше и разхвърляше масите по пътя си. Подадох му ръка, а той ме удари с юмрук по брадата. Паднах и в следващия момент се чуха гърмежи”.

Случката била страшна, споделя той, едва успял да се измъкне – имало хора и пред, и зад заведението. Кузманов успял да се измъкне през градината на ресторанта.

 

Източник: http://www.actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ра
    РАЙСФЮРЕР ХИМЛЕР
    1 0
    19:42, 11 юни 2016
    Слаб стрелец и малки резултати...започва се от последните за да затапят изхода и се трепят до последния...

Случаен виц

Последни новини