16-годишнa кани на купон по интернет. Абсолютен ужас

Съсипана майка на 16-годишно момиче едва събра сили и разказа ужаса, през който е минала, когато за рождения ден на дъщеря й в луксозната им къща се изсипали... 300 души.

Стълпотворението било предизвикано от това, че момичето обявило предстоящия купон в социалния сайт Facebook, където поканата набрала солидно количество фенове, съобщава британският Independent.

100 души били поканени на партито с онлайн списък за гости, но за изненада на всички в къщата се струпали три пъти повече.

Навръх рождения й ден родителите на 16-годишната Джорджина – Майкъл и Силвия, тактично се изнесли от четириетажната си къща в Брайтън, Източен Съсекс, така че щерка им да може да си посрещне гостите на спокойствие и да се забавлява както трябва.

Малко след това обаче полицията звъннала на бащата и го уведомила, че положението в дома му излиза от контрол.

„Беше абсолютен ужас. Никога повече няма да позволя на дъщеря ми да прави купони тук. Тя не познаваше по-голямата част от гостите си, които препускаха из къщата и я обръщаха с главата надолу", оплака се майката.

„Градината бе тотално разорана, не беше останала никаква трева – само кал. Някакви типове газеха из нея, дворът бе пълен с хора, някои от тях се катереха по балконите и се опитваха да влязат през тях.

Крушките на лампите бяха отвъртени и хвърлени на земята, а всички стъпваха върху тях. Навсякъде имаше фасове, изтръгнати цветя...", каза още тя.

Инспектор Анди Ричардсън описа ситуацията живописно: „В къщата имаше море от хора. Мястото просто преливаше от народ, нямаше дори как да се промъкнеш сред тълпата, което създаваше предпоставки за инциденти".

Все пак никой не е бил арестуван, но родителите на момичето са се зарекли никога повече да не допускат подобно нещо.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини