Откриха предизборната кампания на ген. Радев в Асеновград

В библиотека "Св.преп.Паисий Хилендарски" в Асеновград снощи бе открита предизборната кампания на кандидат-президентската двойка ген. Румен Радев и Илияна Йотова. Във встъпителното си слово и приветствие към присъстващите председателят на местния общински съвет на БСП Енко Найденов отбеляза, че за всички нас предстои на 6 ноември да изберем личността, която през следващите пет години ще заема най-високия пост в българската държава.

Специално за старта на кампанията в Асеновград пристигна доц. Георги Паскалев, председател на Инициативния комитет за издигане кандидатурата на ген. Радев в Пловдив. Той се обърна към всички с думите, че на България й е необходима президент, който да носи честта и достойнството в себе си, който да издига авторитета на родината ни на международната политическа сцена, а не да обслужва чужди интереси. На страната ни е нужен лидер, който не дели хората на фили и фоби, а ще работи за утвърждаването на България като важен геополитически фактор, с който останалите държави от Европа и света, трябва да се съобразяват.

Гости на събитието бяха и народните представители от област Пловдив Манол Генов и Георги Търновалийски, както и още представители на Инициативния комитет: инж. Маргарита Стоилова, Георги Кацаров и Анелия Лесова. Всички те призоваха на предстоящите избори на 6 ноември на гласуваме с номер 13 в интегралната бюлетина, за да се даде едно ново начало на нормално управление на България с хора, които ще работят за доброто бъдеще на нас и нашите деца в лицето на ген. Румен Радев и Илияна Йотова.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини