1 °C

Интерпол обяви за издирване асеновградчанин, изчезнал преди 8 години

  Иван Пламенов Желязков, който през декември би трябвало да навърши 37 г., е обявен за издирване от полицията у нас още през 2008 г. по молба на родителите му. Мъжът е в неизвестност от юли същата година, когато е напуснал дома си. Висок е 192 см, има нормално телосложение, продълговато лице, къса кестенява коса и кафяви очи. Тогава е бил облечен е с червена блуза с надпис "Puma", оранжев три-четвърти панталон и обут в джапанки. Иван е психично болен, с диагноза "Параноидна шизофрения".

  Същата е съдбата и на Веселин Бисеров Юруков от Баните, Смолянско. Когато е изчезнал, Веселин е бил на 33 години. От данните в базата на Интерпол става ясно, че роден на 1 април 1973 г.

  Преди малко повече от една година в дън земя пропада и друг мъж от смолянския край. 37-годишният Емил Венелинов Томашов е висок 170 см, слаб, с къса кестенява коса и кафяви очи. В деня на изчезването от село Кремене на 14 юли 2015 г. е бил облечен е в бяла риза на черни ивици, черен панталон и гумени галоши. Два месеца преди Емил изчезва смолянчанката Илиана Илиева Петрова, става ясно още от регистрите на Интерпол. 19-годишното момиче е видяно за последно на 19 май, само десетина дни след рожденния си ден. Отново през 2015-та, но през април, изчезва 30-годишният Христо Ренатов Николов от Смолян. По данни на Международната организация на криминалната полиция той е виждан последно на Филипините.

  От региона се издирват още няколко души като част от тях са изчезнали преди повече от 15 години. Такъв е случаят с Иван Ангелов Терзийски, видян за последно, според подадената от Интерпол информация, през лятото на 2000 г. в родния му град Раковски. Тогава той е бил на 39 години. Стефан Банчев Стефанов пък е в неизвестност от 17 години. Роденият през 1968-ма в Лъки Стефан е в неизвестност от 1 март 1999 г.

  Продължава издирването и на Стоянка Дудекова, изчезнала мистериозно в края на март 2014 г. в Карлово.

  Издирваните с жълта бюлетина българи към момента са около 170. Голяма част от тях са виждани за последно извън страната, най-вече в европейски страни - Италия, Франция, Кипър, Португалия, Испания, но има и такива, изчезнали на хиляди километри от дома като например в Доминиканската република, Република Южна Африка и други.

  Източник: Asenovgrad.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 22.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес ще е най-добре, ако се отдадете на пълна почивка. Позволете си го дори само през един ден от седмицата. Помислете за себе си и за неща, които да ви освежат. Предложение за вечерта ще ви мотивира за промяна на външния ви вид. Не пренебрегвайте онова, което ви предлага сърдечния партньор.
  22 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще се чувствате в добра физическа и психическа форма и наред със своите задачи ще се включите активно в решаването и на обществените. Ще изпълните както своите, така и очакванията на другите към вас. Волята ви ще укрепне, ще се освободите от съмненията и тревогите си, а пътя ви ще стане по-ясен.
  22 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Каквито и усилия да ви струва това останете си в къщи днес и се опитайте да бъдете максимално полезни на себе си и на семейството си. Със свежото си чувство за хумор ще успеете да създадете приятна атмосфера около себе си. Поканете приятели на вечеря и се забавлявайте.
  22 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще посветите времето си в проучване на нова дейност, от която очаквате добри доходи. За да напреднете по-бързо се съветвайте с хора, които са запознати с материята и се ползвайте от опита им. Изчистете съзнанието си от тревожни мисли и се посветете на главното, ще успеете.
  22 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Пригответе се за работа. Неотложни ангажименти ще приковат вниманието ви. Умората обаче, ще ви накара да потърсите пътища за развлечения и релаксация. И независимо от всичко трябва да се погрижите за дома, децата и родителите си. Останете търпеливи, запазете спокойствие.
  22 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Доброто сътрудничество, което градите с партньорите ви се отразява позитивно на мисленето, работата и печалбите ви. Но мислете за себе си, бъдете по-рационални по отношение изразходването на енергията си и не се разпилявайте излишно. Романтично запознанство и начало на дълга връзка.
  22 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Поради многото си ангажименти днес ще решавате проблемите си в движение, но грижата ви за другите ще е от първостепенна важност за вас. Възможни са затруднения от технически характер, но ще се справите. Отношенията с човек от обкръжението ви могат да се изгладят с компромиси и от двете страни.
  22 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нерешени проблеми от личен характер ще ви занимават и привеждат в активност. Бъдете прагматични и не отхвърляйте съвети и помощ. Чуждият опит също може да ви бъде полезен. Сигурно е, че няма да пренебрегнете интересите си и ще ги отстоявате докрай. Здравето ви се нуждае от повече грижи. Нуждаете се от повече ведрина в живота си.
  22 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще постигнете спокойствие и ще балансирате по важност приоритетите си. Наред с това ще се погрижите за дома и семейството си. По отношение на общ проблем ще трябва да предприемете по-решителни стъпки за да го приключите в срок и добре за всички ви. Очакванията ви ще се сбъднат и ще се поздравите с успех.
  22 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  За да не останете разочаровани, не хранете прекалени очаквания към никого. Ще бъдете щастливи, ако станете по-малко претенциозни към другите. Отнесете се великодушно към стоящите по-долу от вас и ги насърчете. Проблем може да се окаже неразбирането, което ще срещнете от специален за вас човек. Имайте търпение и не налагайте мнението си.
  22 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще въвеждате ред в делата си и без затруднение ще създавате нови познанства. Наред с това ще преосмислите отношенията си с някого, който с поведението си влияе деструктивно на мислите и решенията ви. Следвайте разума и сърцето, това ще ви помогне с достъпни средства да постигнете намеренията си.
  22 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Вероятно интуицията ви подсказва да си останете в къщи днес. От друга страна не е изключено ваши добри приятели да ви отправят съблазнително предложение за веселба навън. Делови ангажименти също ще ви изкушават да напуснете леглото днес.
  22 яну 2021
  Последни новини