Клъстер Тракия икономическа зона търси млади инженери и машинни оператори

5 инженери, 40 машинни оператори и един „Асистент човешки ресурси“ търси да назначи на работа „Клъстер Тракия икономическа зона“ /Клъстер ТИЗ/. Кандидатите ще бъдат включени във финансирания от Европейския съюз проект „Работодатели и синдикати заедно за младежка заетост“ по договор, чийто бенефициент е Клъстера.

Желаещите трябва да отговарят на изискванията за целевата група по проекта - да са на възраст от 18 до 29 години, нерегистрирани като безработни в Бюрата по труда през последните 12 месеца и неангажирани с трудова дейност, образование или обучение през последните 4 месеца.

Те могат да започнат веднага работа в предприятията - партньори по проекта - „АББ България“ ЕООД, „МОНИ МГ“ ООД и „Техно Акташ“ АД, обясни Катя Стайкова, координатор на проекта от „Клъстер Тракия икономическа зона“. Младите хора ще бъдат назначени на длъжностите „Инженер производство“, „Асистент човешки ресурси“, „Монтажник електрооборудване“ и „Машинен оператор“. За първите 2 длъжности се изисква висше, а за другите - основно и средно образование.

Който отговаря на целевата група по проекта и иска да работи да се обади на 032/ 63 18 20, 0877 905 900, 0877 608 862. Това са телефоните на Синдикален регионален съюз на КТ „Подкрепа“ в Пловдив, който е партньор на Клъстер ТИЗ по идентифицирането и активирането на младите хора, посочи Стайкова. Тя добави, че кандидатите могат да бъдат от Пловдив и околните общини, защото компаниите осигуряват транспорт до работното място.

Договорът, сключен между „Клъстер Тракия икономическа зона“ и Министерството на труда и социалната политика на Република България, чрез Главна дирекция „Европейски фондове, международни програми и проекти“, е за безвъзмездна финансова помощ от 271 143,86 лева. Финансирането е по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси".

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Въ
    Въльо
    1 -1
    12:32, 12 дек 2016
    С две думи търсят на май си *******.
Последни новини