Пловдив с все по-голяма популярност сред турските туристи

Дестинация Пловдив е все по-предпочитана от турските туроператори и туристи, както и от представителите на туристическия бранш от други държави. Доказателство за това е третото поредно участие на Община Пловдив в рамките на щанда на Министерството на туризма на туристческата борса EMITT в Истанбул, където градът под тепетата е обект на особено внимание от страна на изложители и посетители. Туристическото изложение ЕМIТ може да бъде посетено до неделя, 29-и януари, в панаирните палати на Тюияп, Буюкчекмедже в Истанбул.

Огромен е интересът към тозгодишното издание на Международната среща за туризъм, организирана от Община Пловдив, която предстои да се проведе от 4-и до 7-и октомври. Много от посетителите са отправили конкретни запитвания, свързани с престой от един до три дни в града по линията на културния, събитийния и хазартния туризъм.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ко
    Колю
    1 0
    11:55, 30 яну 2017
    Преди няколко дни гледах един рекламен Филм за Пловдив на турската национална телевизия филма беше доста дълъг и ми направи впечетление , че в него се говореше за хотелите в града които се държат от Турски фирми снимаха джамии и мисля ,че беше някъде в стария град някакъв музей на чийто стени бяха нарисувани дервиши и хора с чалми интервюираха предимно турци които се подвизават из Пловдив и друго което не ми хареса особено е , че през цялото време никъде в репортажа не казах Пловдив ,а го наричаха с турското име Филибе . Филма е качен в ютуб който има желание може да го гледа.
Последни новини