Полицията в Пловдив започва проверка по повод видеото с лудо шофираща жена и онлайн излъчването на "подвига" от спътничката й

В Областната дирекция на МВР в Пловдив се извършва проверка по повод разпространения в социалната мрежа и медиите видеоклип с опасно и демонстративно шофиране от млада жена, която извършва няколко нарушения на Закона за движение по пътищата, съобщиха от там. Днес е установена самоличността на участничките във видеото - водачката на лекия автомобил и нейна спътничка. Изяснено е, че материалът е заснет по време на придвижването им по Асеновградско шосе в посока Пловдив и в самия град. Предстои да бъдат издирени и разпитани свидетели на случилото се. След приключване на проверката се предвижда да бъде взето административно отношение от служители на сектор "Пътна полиция".

В един от хилядите коментари в социалната мрежа под материала с видеото, което първо бе разпространено от Трафикнюз, някои разпознаха едно от момичетата и посочиха профила й във Фейсбук. Същият от днес вече е деактивиран и не може да бъде намерен в мрежата.

Потресаващо видео показва как двете млади жени се движат с автомобил със 140 км/ч насред Пловдив. Докато една от приятелките снима с телефон и го излъчва на живо във Фейсбук, ясно се вижда, че на задната седалка на автомобила е имало малко дете.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини