Интерпол издирва двама убийци. Виждали ли сте тези мъже?

Изображение 1 от 2

    В ГД "Национална полиция" е получено съобщение от Интерпол-Хърватия във връзка с предприето разследване на убийство, извършено на 3 май 2015 г. Като извършители са заподозрени двама мъже с неустановена националност. С цел установяване на самоличността им, от хърватската полиция предоставят на европейските страни–членки на Интерпол снимка от камерат на единия заподозрян и фоторобот на другия.

    За мъжа от фоторобота се знае, че е на възраст между 30 и 40 години, висок 180 см, с нормално телосложение, светла кожа, кестенява коса, без бакенбарди, ниско чело, кафяви очи, кафяви вежди, гладко чело и кожа на лицето, правилен нос, среден размер на очите. Мъжът от снимката от камера е на същата възраст - между 30 и 40 години, висок 175 см., със средно телосложение, червеникави вежди и мустаци, високо чело, гладка кожа на лицето, голям нос, среден размер на очите.

    Ако някой разпознава мъжете от приложените материали, може да съобщи информация на телефоните за контакт с ГД "Национална полиция" - 02/982 89 98 и 02/982 85 13.

    Източник: asenovgrad.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини