Протестите в Асеновград продължават. Валя Балканска идва да подкрепи недоволните в неделя

"Тази неделя, 27 август, Асеновград подновява протеста си ударно. От Родопите с надежда за промяна слизат Валя Балканска и Петър Янев, които се припознаха в започнатото от нас!" С тези думи върви от стена на стена и от група в група призивът в социалната мрежа за продължаване на шествията на гражданско недоволство в града край Чая. Ето за какво апелират още инициаторите на протеста:

"Медиите, спрете да изкривявате недоволството на хората в посока етнически конфликт, саморазправа, лумпени, Петър Низамов и прочее.
Казахме го ясно и многократно: искаме
РЕД И СПОКОЙСТВИЕ,
РАБОТЕЩИ ИНСТИТУЦИИ,
РАВНИ ПРАВА и ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!

Властимащите, на вас говорим! Докога си въобразявате, че ще ви търпим да ни лъжете, размотавате и обслужвате всякакви интереси, освен тези на почтения данъкоплатец? Не се надявайте, че пак ще отшумим, мълчанието на агнетата свърши.
Тази неделя ви даваме последна възможност да потърсите мирен диалог с недоволните. Постарайте се, уважаеми, защото ако не го направите, формата на диалога ще я изберем ние, и не се знае кой от вас пръв ще падне от стола.

Асеновградчани, Валя Балканска и Петър Янев решиха да ни подкрепят, защото в нашия бунт виждат сърцати българи, виждат надежда за пробуждане и начало на нещо голямо, което не бива да оставим да потушат. Ако и вие го виждате, елате да застанем до тях и един до друг тази неделя, 27 август, 19:00 на паметника на Цар Иван Асен II."

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини