Зловещо: Работници откриха човешки скелет в шахта на хотел в Смолян

На зловеща находка се натъкнаха работници, извършващи ремонтни дейности в сградата на хотел „Смолян“ в областния град. Във вентилационна шахта е намерен скелета, а работниците, които са го открили са шокирани от неочакваната и зловеща находка.

Около 11.30ч. на 30 август управителят на обекта е подал сигнал на спешния телефон 112 за открит човешки скелет. От полицията потвърдиха, че костите са намерени днес, а полицейски служители от ОД МВР и РУ-Смолян извършват оглед на мястото. Образувано е досъдебно производство, уведомена е Окръжна прокуратура в Смолян.

Хотел "Смолян" е една от масивните сгради, построени в последните години на социализма. Дълги години беше един от най-големите хотели в областта, а смолянчани до скоро го наричаха "новия хотел". Миналата година сградата беше закупена от строителния предприемач Юлиян Инджов, който започна мегаремонт на обекта. Докато разрушавали стени в един от приземните етажи, строителите намерили човешките останки. Хората са стресирани, а според очевидци скелетът е много стар. Дали обаче тялото става въпрос за убийство или нещастен случай от преди десетилетия, ще покаже експертизата на останките.

СмолянБГвести.нет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини