Българо-норвежки форум по Алтернативна медицина

Традиционният българо-норвежки форум по Алтернативна медицина стартира официално на 30 август и ще продължи до 6 септември.  Събитието ще отбележи дълготрайното партньорство на Медика Албена с Норвежката Асоциация по натурална медицина.

Експертите от двете страни ще се срещнат с журналисти по време на пресконференция на 4 септември в 12 ч. в залата на хотел "Фламинго Гранд".

Там ще се проведе цялата програма на семинара, който  стартира с презентация на МЦ „Медика – Албена" ЕАД,  съобщава ВИП Комюникейшън. Директорът на медицинския център - д-р Ивайло Христов, ще представи възможностите за лечение и за бърза помощ в курорта и в региона, а също и богата гама от СПА-процедури в зоната за рехабилиация. В рамките на семинара ще бъде направен професионален обмен между българските и норвежките специалисти.

Лекторската програма включва:
Лекциите на д-р Софтов „Физиотерапията – мост между медицината и натуропатията",  „Заболявания на двигателната, централната и периферната нервна система" и „Прилагане на физиотерапевтични методи за лечение на важни заболявания от различни групи".

Професионален обмен - Въведение от президента на Норвежката асоциация по натурална медицина Джон Петер Линденланд.

Лекция от Даниел Колев „Тибетска кинесио-холистична терапия".

Лекция от Олаф Линдвиг: „Забравеното понятие „лекарство"

Презентация на бъдещ проект „Сътрудничество в областта на медицината между МЦ „Медика – Албена" ЕАД и Норвежката асоциация по натурална медицина" от Лидия Мире, генерален секретар на асоциацията 
 

Снимки Медика Албена

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини