Борбата на Ники от Горни Воден продължава, да го подкрепим!

Преди около две седмици Николай Иванол е бил приет с висока температура в испанската болница, в която се лекува. След изследвания и консултация е станало ясно, че има възпаление на дебелото черво. Проблемът обобщен е следният – тъй като имунотерапията не дава вече нужните резултати, през август тя е била спряна. Опасенията на лекарите са, че болестта може да се опитва да се завърне, като признак за това са температурата и възпалението. Налага прилагането на нов вид лечение с имунотерапия и радиотерапия. Проблемът е, че испанското министерство на здравеопазването трябва да одобри този метод на лечение. През периода на изчакване Николай все пак трябва да приема някакъв вид терапия, затова до началото на имунотерапията с радиотерапията, ще прави химиотерапия. Във фейсбук страницата в негова подкрепа асеновградчанинът споделя „Положението е сложно, но не се предавам, докато има шанс и докато тези специалисти, които ме лекуват са с мен. Надявам се и вие да сте с мен и да не сте ме забравили. Разходите по престоя ми в болницата растат постоянно, като само тези четири дни ми струват няколко хиляди евро. Скоро ще публикувам и фактурите, които чакам да ми издатат. Парите са едно от нещата, които ми създават най-голямо безпокойство, но съм убеден, че и те ще се съберат. Най-важното в момента е, че се чувствам добре физически, със здрав дух и психика, готов да се боря с предизвикателствата. Знам, че не съм забравен и приятелите ми са с мен. Благодарен съм на всеки, отделил от хляба си, за да мога да платя за здравето и живота ми. Бъдете здрави и щастливи и не спирайте да вярвате, както аз не спирам. "

На 15 септември бе 31-вият рожден ден на момчето от Горни Воден. За поредна година празникът му не беше празник, не и такъв, какъвто би искал всеки рожденик. Денят всъщност бе поредният в клиника и поредният в борба за живота. Една дълга и тежка битка, от която обаче Николай няма никакво намерение да излезе победен.

Както вече стана ясно, парите за лечението му растат главоломно. Само за няколкото дни, в които той подготвям за химиотерапия ще му струват около 4 000 евро. Ето защо кампанията за набиране на средства има нужда от съживяване. Към момента са необходими около 52 000 евро, но сумата продължава да нараства, а парите в дарителската сметка са едва около 10% от тях.

За да продължим на подкрепяме Ники, можем да направим едно от следните неща:

 – да изпратим sms с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777

 – да направим превод в дарителската му сметка в ОББ в лева – IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30, BIC: UBBS BGSF, Титуляр: Николай Владимиров Иванов

 – или в евро за Испания – IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550, BIC: CAIX ESBB

 – или чрез Pay pal Vencislav_ivanov89@abv.bg.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини