ОДП - Пловдив: Феновете на "Ботев" и ЦСКА да се възползват от ранното отваряне на входовете на стадиона в неделя

Мачът между двата отбора ще се състои на тази неделя, 29 април, от 20:15 ч., на стадиона на спортен комплекс “Ботев 1912“ в кв. „Коматево“. За да бъде избегнато струпването обаче от ОД на МВР приканват феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона в 17:30 часа.

Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за недопускане на инциденти на територията на града. Ще бъде създадена организация за безпроблемно придвижване на зрителите за и от стадиона. От сборните пунктове по маршрутите им на преминаване феновете на двата отбора ще бъдат съпроводени от полицейски екипи. Възможна е временна реорганизация на движението по ул. ”Коматевско шосе” и по ул. ”Захаридово”, в отсечката до кръстовището с ул. ”Драговец”.

На изградените контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение ще се извършват щателни проверки на посетителите. Няма да бъдат допускани лица под въздействието на алкохол или наркотици, такива на които са наложени забрани за посещение на спортни мероприятия, както и малолетни без пълнолетен придружител. Притежатели на забранени предмети и вещи, съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия, ще бъдат отвеждани и задържани в най-близкото районно полицейско управление.

От полицията напомнят на феновете да спазват стриктно разпорежданията на служителите на реда. Нарушителите ще бъдат санкционирани съгласно ЗООРПСМ.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини