Ремонтни дейности в Търговския център

Ремонтите, които започнаха в началото на юни, включват подмяна на окачения таван в санитарните възли, шпакловка и боядисване на стените, подмяна на счупени плочки и подмяна на окачения таван в търговската част, разясниха от Община Асеновград. В търговската зона най-напред ще бъдат ремонтирани свободните обекти на първа линия – ще се подмени ламаринения покрив и окачения таван. На ремонт подлежат пет заети магазина, които временно ще бъдат преместени в други помещения, които са свободни.

Средствата, които Общината е предвидила за подновяването на центъра, са 19 000 лв., включени в Инвестиционна програма`2018.

Общо в Търговския център има 83 обекта, от тях 31 свободни, разпределени в три зони. Наемните цени в първа зона са 20 лв./кв.м, във втора зона – 16 лв./кв.м, а в трета зона – 13,50 лв./кв.м. Има три свободни обекта за обществено хранене, за които наемите са по 5,50 лв./км.м. Това са крайни цени с включени всички консумативи – ток, вода, отопление и охрана. Желаещите да наемат обект в Търговски център - Асеновград могат да подадат молба до кмета на общината в деловодството на 1 ет., Информационен център.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини