Охранител на паркинг и шофьор от Хасково се сбиха насред Асеновград

В полицията в Асеновград е задържан извършител на побой. Минути преди 19 ч. вчера патрул на районното управление се отзовал на сигнал за сбиване на паркинг в централната част на града. По първоначални данни  55-годишният охранител на обекта бил отправил забележка към 34-годишен шофьор на лек автомобил от Хасково и скарването им прераснало във физическа саморазправа. Медицинска помощ е оказана на служителя на частната охранителна фирма, който получил телесна повреда.  С полицейска заповед хасковлията е задържан за едно денонощие. След доклад на случая в районната прокуратура, срещу мъжа е образувано досъдебно производство по  чл. 129, ал.1 от НК.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ма
    мастикаджия
    3 -1
    19:30, 3 авг 2018
    Хулиганинът не е от Хасково ,а от Харманли! Факт.
  • 2
    Ма
    Майрановски
    7 -2
    20:04, 3 авг 2018
    Държавата ни е пълна с ГОТИНИ ПИЧОВЕ та дрънка като почнеш от боко и цвъко и стигнеш до последния клошар Ивсички агресивни и налитат на бой
    • 🇧🇬
      🇧🇬
      3 -2
      12:45, 4 авг 2018
      Седем правописни грешки в четири реда! ........И аз трябва да имам еднакви избирателни права с неграмотни олигофрени,като Майрановски?!?!
      НЕ....Благодаря !!!!!!
  • 3
    ЗНАМЕНОСЕЦ ти трябва да си отявленГЕРБЕРАСТ щом не ти прави впечатлениеосновното в коментара на Майрановски а си се зазяпал в ПРАВОПИСА Изглежда ти си ЕЛЕФРЕГЕНА и стягай електората ви --сиганите от Република
    • 🇧🇬
      🇧🇬
      0 0
      19:16, 4 авг 2018
      Тая мантра за сиганските гласове в полза на ГЕРБ си я повтарате денонощно,като Отче Наш,ама кой ли ви се връзва......Протоколите от изборните секции са публикувани в нета.....Всеки може да ги прочете и да се увери,че гетата гласуват за ДПС и БСП.....Най-вероятно си облъчен жестоко от „братската“ пропаганда.....По-често си слагай студени компреси,че ще се възпалиш!
      Ха ха ха ха......

Още новини

Последни новини