Свърши се! (видео)

Е това беше. Човека-глас Красимир Аврамов не се класира за полуфиналите на Евровизия 2009 в Москва. Как да не го хване яд човек.

След като завъртя най-грандиозния скандал в средите на шоубизнеса (а скандали у нас не липсват), бе пребит с кокил, линчуван от цялата българска музикална гилдия и обвинен, че окрал Анелия Раленкова, Аврамов отпадна от състезанието.

Сега излиза, че всичко е било напразно, усилията отидоха на вятъра, а мечтата е погребана.

Сигурни сме обаче, че вчера, докато е гледала резултатите от класирането, Поли Генова е заскачала от радост върху малкото си пухено креватче, отрупано с кукли Барби и вуду кукли на Аврамов. Хмм, може и тя да има пръст...

А сега, информационната част...

В първия полуфинал на песенния конкурс, който се проведе в спортния комплекс "Олимпийски" в Москва, участваха 18 страни, от които борбата продължават 10.
Сред класиралите се на финала са Турция, Швеция, Израел, Португалия, Малта, Финландия, Румъния, Армения, Исландия и Босна и Херцеговина (познайте кой липсва). Песента на Ноа и Мира Ауад, чиято майка е българка, бе обявена от водещите на шоуто за "най-политически коректната" на "Евровизия 2009".

Българинът Красимир Аврамов изпълни в руската столица песента "Illusion", която няма да продължи борбата.

Водещи на първия полуфинал бяха телевизионният водещ Андрей Малахов и моделът Наталия Водянова. Вторият полуфинал на "Евровизия 2009" ще се състои на 14 май, а финалът е през нощта на 16-и срещу 17-и май. На него водещи ще са шоуменът Иван Ургант и певицата Алсу.

Според регламента на конкурса на финала автоматично отиват представителите на Великобритания, Франция, Германия, Испания, а също на страната-домакин - Русия.

На 54-ия песенен конкурс Русия ще бъде представена от Анастасия Приходко, която ще изпълни песента "Мамо".

През 54-те години, откакто се провежда "Евровизия", на конкурса са прозвучали над 1000 песни. Миналата година в гласуването по телефона и с SMS-и са участвали почти 9 милиона души от цял свят. Самото шоу е било гледано от над 100 милиона зрители.

...
Само си представете Поли, стиснала малка восъчна фигурка на Аврамов и се смее демонично: "Знаех си!" Вижте видео с изпълнението на Аврамов.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини