Уточниха маркировката и знаците за временната организация на движение по пътя Пловдив - Асеновград

Изображение 1 от 3
    Поредна инспекция на пътя Пловдив - Асеновград направиха днес областният управител Здравко Димитров, Паун Иванов от „ИСА – 2000“, ст. комисар Атанас Илков – ОД на МВР, инспектор Георги Димкин – сектор „ПП – КАТ“, директорът на Областно пътно управление Валентина Бакърджиева и проектантите на пътното трасе.
     
    На оперативка бе обсъдена временната организация на движението по основното трасе, която ще бъде въведена от средата на ноември до приключване на работата по локалните платна. Уточнена бе временната пътна маркировка, ограничителните знаци и светлинните сигнални обозначения преди кръговите кръстовища и разделителните мантинели. Допустимата скорост на движението в основния участък е 70 км/час, като в някой участъци ще има ограничения до 40 км/час или 60 км/час.
     
    След разговор на Здравко Димитров с председателя на Съвета на директорите на EVN Робърт Дик бе осигурено и изграждането на допълнителен трафопост в близост до кръговото кръстовище за Долни Воден, чрез който ще бъде захранено осветлението на част от трасето.
     
    Областният управител отново призова гражданите, пътуващи по пътя между Пловдив и Асеновград, да проявят разбиране, да шофират с повишено внимание, да спазват пътните знаци и временната маркировка, за да бъдат избегнати пътнотранспортни произшествия, особена през зимните месеци.
    Източник: asenovgrad.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини