"Да нагазиш в Ниагара" днес в "Кино за пътешественици"

“Да нагазиш в Ниагара“ - съвместна продукция на САЩ, Канада и Мексико, е лентата, която тази вечер асеновградчани ще могат да видят в рамките на фестивала “Кино за пътешественици”. Да нагазиш в Ниагра, да се потопиш в Ниагара или направо да се метнеш в Ниагара с кану-каяк – филмът ни представя мексиканеца Рафа и неговата подготовка за най-голямото предизвикателство в живота му – спускането по Ниагарския водопад. Залозите са буквално живот и смърт, а водата живее собствен живот и взема своите решения.

Кинофестът ще бъде закрит на 22 ноември с “Исландия наведнъж“. За гейзерите, за северното сияние и за всички други чудатости на острова можем да научим именно от този филм.

Всички прожекции в програмата на “Кино за пътешественици” са с начален час 18:30 в зрителната зала на Стария съвет. Цените на билетите са 4 лева.

Събитието е факт благодарение на усилията на местния ентусиаст и пътешественик Георги Сердарев със съдействието на сдружение „Позор”, създател и организатор на фестивала в София, „Гръндж медия” – Асеновград, и Театрална работилница за мечти – Асеновград.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини