Анкета: Всеки втори в Асеновград недоволен от работата на общинската управа

Изображение 1 от 2

    190 читатели на Asenovgrad.NET гласуваха в последната за 2018 г. анкета на сайта. На въпроса Година преди местните избори: Доволни ли сте от работата на общинското ръководство в Асеновград?“ по-голямата част отговориха с „Категорично не, занемариха напълно и града, и селата“. На това мнение е всеки втори от участниците в анкетата (51,6%) или 98 души.

    Не толкова критични, но все пак далеч от пълното задоволство от свършеното, са 51 от гласувалите или 26,8%. Те са отговорили с „Общо взето да, но може да се желае и повече“.

    19 души (10 на сто) смятат, че както се е управлявала в предишни години, така община Асеновград се управлява и сега т.е. те са предпочели отговора „Нищо по-различно от всички останали ръководства досега“.

    7,9% от гласувалите или 15 души са заложили на положителното мислене и са предпочели отговора По-скоро не, но все пак свършиха нещо положително“.

    Най-малко на брой – едва 7, което е 3,7% дял от крайния резултат, са категорични, че всичко е повече от успешно. Отговорът избран от тях е „Да, напълно, защото изпълниха всичко обещано“.

    Днес ви питаме: „Били ли сте жертва на престъпление през последната година?“ Може да гласувате под материала.

     

     

    Източник: asenovgrad.net

    Били ли сте жертва на престъпление през последната година?

    Били ли сте жертва на престъпление през последната година?

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Бо
      Борето22
      0 0
      11:03, 8 яну 2019
      Кой от служителите в общината има заслуга на пазар Цар Иван Асен “2 да е толкова мръсно. Няма ли кой да санкционира наемателите?
    Последни новини