Как ще се казва бебето на Хари и Меган? Залозите клонят към Даяна и Артър

Залозите за името на новия член на британското кралско семейство клонят към Даяна - ако е момиче, и Артър - ако е момче, предаде Ройтерс.
 
Правят се залози и за пола и теглото на бебето на херцогиня Меган и принц Хари, както и за точната дата и място на раждането на седмия по реда на унаследяването на британския престол.
 
"Даяна е първото от 10-те имена, тук няма изненади", каза Рупърт Адамс - говорител на букмейкърска кантора "Уилям Хил".
 
Отскоро има предположения, че може и да е Виктория. Друга възможност са Грейс и Алис - името, което се смяташе, че херцозите на Кеймбридж ще дадат на третото си дете - принц Луи, ако то беше момиче. Алис се казва майката на принц Филип - съпругът на кралица Елизабет Втора.
 
Освен Артър, от мъжките имена с най-много залози са Джеймс и Едуард.
 
Внукът на британската кралица и неговата американска съпруга, които сключиха брак през май, съобщиха през октомври, че през пролетта очакват първото си дете.

През януари Меган каза, че е бременна в шестия месец, но не разкри пола на детето. По данни на "Уилям Хил", повечето хора смятат, че то ще бъде от женски пол.

 
Туристи и минувачи край Бъкингамския дворец също изказаха своите предпочитания: "Обзалагам се, че ще е момиче и ще се казва Виктория. Ще ѝ казваме Тори", сподели Сара Оуънс.
 
"Мери - въпреки че звучи много старомодно, то съчетава Меган и Хари", каза Дани Ма.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини