Празничен великденски концерт на Виевската фолкгрупа

Проявите в Асеновград по повод Възкресение продължават. Предстои да се насладим на още концерти и да посетим още изложби.

Днес в Градската библиотека (18:30 ч.) ще можем да видим изпълненията на Пловдивско певческо дружество „Ангел Букорещлиев” с диригент Цветан Цветков. Утре, отново там и в същия час, ще гостува Девическа хорова формация „Евмолпея” с диригент д-р Рада Славинска.

Любителите на народната музика очакват с нетърпения празничния великденски концерт на Виевската фолклорна група. Виртуозните музиканти ще радват асеновградската публика с любими песни и хора на 29 април от 11:30 ч. на централния площад.

Ето и останалата част от програмата до края на месеца:

24 април - изложба „Галерия Асеновград” на асеновградски художници с участието на струнен квартет „Classic view” и оперната певица Любомира Петрова. Начало - 17:30 ч. в Старинно училище „Св. Георги”. От 19:00 ч. в читалище „Родолюбие“ ще се състои спектакълът „30 години балетно студио Терпсихора”.

29 април - Световен ден на танца – флашмоб на спортен клуб по модерен балет, танци и аеробика „Косара“ на централния площад. Начало – 17:00 ч.

30 април - празничен концерт на фолклорен квартет „Станимака” с ръководител Севджан Рамадан. Концертът ще започне в 17:30 ч. на площада. При лошо време ще се състои в Градската библиотека.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини