Николай Мелемов, ГЕРБ: Поставям си за цел да направим културния комплекс в Смолян по-топъл и достъпен

Изображение 1 от 3

    Среща с работещите в библиотеката, галерията и музея проведе кандидатът за кмет на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов. Заедно с него присъстваха кандидатите за общински съветници Марин Захариев, Андриян Петров, Цветанка Илиева и Димитър Николов.

    „Всяко нещо, което обещаваме, наистина го направим. Чудеса ако можехме, щяхме да ги направим за осемте години. За сградите, в които работите, ще се погрижим за покривите и отоплението. Чрез Министерството на енергетиката ще осигурим енергийната ефективност, защото това не е лукс“, заяви Мелемов.

    По думите му общината и културните институции трябва да обединят усилията си, за да предложат общ рекламен продукт.

    „Ние направихме рекламни филми - единият по БНТ, я другият с „България на длан“, в който се разказва за туристическите обекти в общината, в това число музеят и галерията. Туризмът наистина се развива добре, но има нужда посетителите да идват тук по-лесно. Като дойдат и останат доволни, те сами ще рекламират обектите ни. Поставяме си за цел заедно да направим културния комплекс по-достъпен“, каза кандидатът за кмет с два мандата досега.

    Той обясни, че почти половината от листата на ГЕРБ за общински съветници е гражданска квота, защото партийна политика се води в София.

    „Никой от проблемите тук не може да го наречем партиен. Всички са житейски. Смятам, че в бъдеще все по-малко на местни избори ще се говори за партии, а за личности. Тук се познаваме и субективният фактор е особено важен. Много е важна връзката между нашите съграждани, общинският съвет и общината. Основната ни задача е да бъдем достъпни, да решаваме ежедневно проблеми, а заедно можем да измислим повече варианти за решение на даден проблем“, подчерта Мелемов.

    Той поиска отново доверието на работещите в културния комплекс за следващ мандат на ГЕРБ.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET
    Последни новини