Театърът на Джаки Чан идва в България

Изображение 1 от 6

    За първи път в България, Кунг Фу Театърът на Джаки Чан ще гостува със спектакъла „11 Война“ през декември в София, Пловдив и Варна. 

    Спектакълът "11 война" е съчетание от бойно изкуство и светоглед, което обединява в себе си култура, философия, древни традиции и танц . Изумителните акробатични изпълнения, на ръба на човешките възможности са следствие от всекидневни физически тренировки на човешкото тяло / в резултат трениращият става гъвкав и много бърз/ и абсолютен контрол на вътрешна енергия. Спектакълът е с концептуални визуализации и декор, въздействаща музика, светлинни ефекти.

    „11 Война“ е завладяваща история в 6 акта, които разказват истории за кунг фу майстори, постигнали духовна и физическа хармония.

    Акт 1 „Източникът“ - „Юмрука на десетте форми“ – съчетание на петте елемента - Метал, Дърво, Земя, Огън и Вода и всеки от петте животински стила в кунг фу, който отразява движенията, характеристиките и поведението на животните, които символизира - маймуна, змия, тигър, жираф и дракон.

    Акт 2 „Душа“ - притча за духовната сила

    Акт 3 „Учител“ – история на изкуството Кунг фу със съвременен танц

    Акт 4 „Спокойствие“ – танц с хартиени чадъри от практиката Тай Чи

    Акт 5 „Празник“ - воински танц с така наречените „водни ръкави“ .

    Епилог „Войни“ - танц на всички артисти в ритъм в съвършена хармония без музикален съпровод.

    Джаки Чан е китайски актьор, режисьор, продуцент, сценарист, специалист по бойни изкуства, певец и каскадьор. В своите филми е известен с акробатичен боен стил, придружен с комични елементи, използване на подръчни оръжия и новаторски каскади. Той започва кариерата си през 70 –те години на 20 век и оттогава участва в повече от 150 филма. Отличен е със звезда на Алеята на славата в Холивуд. Джаки Чан е един от най-популярните актьори на планетата, когато става дума за филмите, включващи употребата на бойни изкуства.

    София, НДК зала 1 на 4 декември , Пловдив, зала „Сила“ на 5 декември, Варна, зала ДКС на 11 декември

    Билети в мрежата на ЕВЕНТИМ, ТИКЕТПОРТАЛ и на касите на място.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини