Тамер Бейсимов е четвъртият заместник на кмета Грудев

  Доскорошният заместник на екскмета Емил Караиванов отново ще бъде такъв, но този път на кмета Христо Грудев. От предишен ресор, свързан с финансите, сега той поема културата и социални дейности.

  Тамер Бейсимов е четвъртият зам-кмет на Асеновград. Останалите трима са известни. Това са Теньо Манолов, Стоян Димитров и Петър Петров. Първият се занимава с финансово-икономическите дейности на общината, вторият – със строителството, третият – с администрирането на селата.

  Биографиите им вече са качени на официалния сайт на местната управа.

  Ето ги накратко:

  Тамер Джемалов Бейсимов

  Роден на 29 юни 1970 г. в Пловдив. Несемеен, живее в Пловдив. Магистър "Агроинженерство – агроекология" и "Растителна защита" – ВСИ (Аграрен университет сега) в Пловдив.

  Бил е главен експерт в РИОСВ - Пловдив, след което и главен секретар на МОСВ. Управлявал е Инспекторат "Паркинги и гаражи" при Община Асеновград, бил е директор на РИОСВ. В периода 2016-2019 г. – зам.-кмет на Асеновград.

  Д-р Теньо Николов Манолов

  Роден на 28 март 1974 г. в Кърджали. Семеен с две деца, живее в Пловдив. Доктор по икономика (Тракийски Университет - Стара Загора), магистъра по икономика със специалност "Счетоводство и Контрол" в УНСС – София.

  Работил е като счетоводител-финансов аналитик в частна фирма, бил е главен счетоводител при РИО – Кърджали, началник сектор "Инвестиции и проекти" в Община Кърджали, експерт "Мониторинг" – офис Кърджали при Главна дирекция "Европейски фондове и международни проекти и програми" на МТСП, директор на Дирекция "Евроинтеграция и хуманитарни дейности" в Община Марица, зам.-кмет на Асеновград в мандат 2007-2011, финансов контрольор в Областна администрация – Пловдив, главен счетоводител и началник отдел "СО" в Община Родопи.

  Инж. Стоян Радев Димитров

  Роден на 23 август 1974 г. в Чирпан. Семеен, с две деца. Дипломира се във Висше военно строително училище "Любен Каравелов” - София като инженер "Промишлено и гражданско строителство" с чин лейтенант. Паралелно с това завършва бакалавърска степен по "Международни икономически отношения" в УАСГ (бивше ВИАС). В последствие завършва магистърска степен "Финансов мениджмънт" в ПУ "Паисий Хилендарски".

  Работил е като Технически ръководител към ГУСВ - Пловдив при изграждането на Надлез Родопи. След като разформироват ГУСВ, напуска системата и е назначен за началник експлоатационен район "Родопи" във ВиК - Пловдив, след което  изпълнява контрол от страна на МРРБ на дружеството. Основател на "Астрагруп" ООД, участвал в управлението й. Зам.-кмет на Асеновград в мандат 2007 – 2011, след което директор на Централна железопътна гара Пловдив ООД (изпълнил реставрацията и адаптацията на гарата, за което получи награда за "Сграда на годината за 2018 г.").

  Петър Ставрев Петров

  Роден на 16 юли 1961 г. Семеен, с едно дете. Машинен инженер, завършил Техническия университет - филиал Пловдив, специалност "Технология на машиностроенето и металорежещи машини" и с допълнителна специалност "Организация и управление на машиностроителното производство". Три мандата кмет на село Златовръх през периода 2007-2019 г.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 17.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Този ден ви предлага различни възможности. Част от вас предпочитат да се отдадат на професионални занимания и няма да сбъркат, тъй като днес шансовете ви за успех са особено големи. Други имат нужда от почивка и развлечения и с удоволствие приемат отправена към тях покана. Ще останете очаровани от поканата, която ви отправя близък човек.
  17 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не пречете на близките си да се погрижат за вас. Денят не носи проблеми и предразполага към отдих. Днес по-малко съветвайте и станете по-добри. Понякога и без да искате натоварвате околните с претенции и неоснователни забележки. Освободете се от натоварващи мисли.
  17 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Повярвайте си и ще успеете. Денят ви предлага разнообразни срещи и ако вложите цялото си очарование имате шанса да ги направите много ползотворни. Не прекалявайте с ласкателствата и вложете повече старание в работата си.
  17 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Доброто ви настроение ще проличи от сутринта, може би защото предстоят два почивни дни. По-сериозната причина за него е подобряващите се отношения с човека, който ви е на сърцето. Повечето от вас ще посрещнат предизвикателствата на работното място със знанията и добрата си подготовка.
  17 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Сработват се добри енергии, които ще ускорят реализирането на финансова сделка. Има предпоставки и за други придобивки от битов и личен характер. Няма да ви липсва добро настроение, а работата ще ви носи доволство. При добро желание можете да постигате разбирателство с хора, които ви правят раздразнителни.
  17 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Настроението ви е приповдигнато, независимо че се занимавате с обичайните дейности. Интимните приключения ви карат да забравите дребните неприятности. Усетът ви към перспективни проекти може да се обади и да ви тласне в грандиозно начинание.
  17 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  С каквото и да се захванете, вършите го с лекота при това по-добре от планираното. В личен план очаквате нещо да промени плановете ви. Ако се включите навреме, най-вероятно ще успеете да постигнете своето. Не се отказвайте пред каквито и да било трудности. Със съдействието на ваш близък ще преодолеете проблем в личен план.
  17 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Денят се очертава като доста натоварен и изпълнен с перипетии в професионален план. Възможни са недоразумения в отношенията ви с колегите и трайни конфликти. От вас зависи да ги избегнете и дори да си спечелите преимущество от напрегнатите ситуации. Ще ви се отдаде възможност да разрешите наболял семеен проблем и това най-вероятно ще стане съвсем неочаквано и за самите вас.
  17 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Напрежението на работното място или в другите ви занимания ще ви направи по-съсредоточени, но не и гневни. Ще се стремите да отхвърлите повече задачи, което в края на деня ще ви се отрази на настроението, в смисъл, че ще останете доволни от свършеното. Ще спазите срокове и договорки, и ще постигнете целите си.
  17 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Влагате желание в работата си и това си личи по резултатите. Доволни сте от постигнатото, но това не ви прави по-малко внимателни и към околните. Ще подобрите отношението си към човек, с когото сте имали разногласия и заедно ще пристъпите към изпълнението на обща задача, която ще ви сближи.
  17 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Вашето добро отношение към работата ви, хората и света ще бъде добре прието и ще се толерира от съдбата. Резултатите от проекта, върху който се трудите, ще подхранят претенциите ви да сте измежду най-добрите в областта на професионалните ви занимания. Вълнуващ флирт ще ви накара да се почувствате палави и игриви.
  17 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Обърнете внимание на нещата, които имат пряко отношение към вас. Едни от тях са работата, партньорите, любимите ви хора и времето. Добрите отношения в семейството ще ви позволят заедно да планирате идващите дни. Опитайте се да внесете спокойствие там, където то липсва, като се погрижите и за собствените си удоволствия.
  17 яну 2020
  Последни новини