24 °C

Тамер Бейсимов е четвъртият заместник на кмета Грудев

  Доскорошният заместник на екскмета Емил Караиванов отново ще бъде такъв, но този път на кмета Христо Грудев. От предишен ресор, свързан с финансите, сега той поема културата и социални дейности.

  Тамер Бейсимов е четвъртият зам-кмет на Асеновград. Останалите трима са известни. Това са Теньо Манолов, Стоян Димитров и Петър Петров. Първият се занимава с финансово-икономическите дейности на общината, вторият – със строителството, третият – с администрирането на селата.

  Биографиите им вече са качени на официалния сайт на местната управа.

  Ето ги накратко:

  Тамер Джемалов Бейсимов

  Роден на 29 юни 1970 г. в Пловдив. Несемеен, живее в Пловдив. Магистър "Агроинженерство – агроекология" и "Растителна защита" – ВСИ (Аграрен университет сега) в Пловдив.

  Бил е главен експерт в РИОСВ - Пловдив, след което и главен секретар на МОСВ. Управлявал е Инспекторат "Паркинги и гаражи" при Община Асеновград, бил е директор на РИОСВ. В периода 2016-2019 г. – зам.-кмет на Асеновград.

  Д-р Теньо Николов Манолов

  Роден на 28 март 1974 г. в Кърджали. Семеен с две деца, живее в Пловдив. Доктор по икономика (Тракийски Университет - Стара Загора), магистъра по икономика със специалност "Счетоводство и Контрол" в УНСС – София.

  Работил е като счетоводител-финансов аналитик в частна фирма, бил е главен счетоводител при РИО – Кърджали, началник сектор "Инвестиции и проекти" в Община Кърджали, експерт "Мониторинг" – офис Кърджали при Главна дирекция "Европейски фондове и международни проекти и програми" на МТСП, директор на Дирекция "Евроинтеграция и хуманитарни дейности" в Община Марица, зам.-кмет на Асеновград в мандат 2007-2011, финансов контрольор в Областна администрация – Пловдив, главен счетоводител и началник отдел "СО" в Община Родопи.

  Инж. Стоян Радев Димитров

  Роден на 23 август 1974 г. в Чирпан. Семеен, с две деца. Дипломира се във Висше военно строително училище "Любен Каравелов” - София като инженер "Промишлено и гражданско строителство" с чин лейтенант. Паралелно с това завършва бакалавърска степен по "Международни икономически отношения" в УАСГ (бивше ВИАС). В последствие завършва магистърска степен "Финансов мениджмънт" в ПУ "Паисий Хилендарски".

  Работил е като Технически ръководител към ГУСВ - Пловдив при изграждането на Надлез Родопи. След като разформироват ГУСВ, напуска системата и е назначен за началник експлоатационен район "Родопи" във ВиК - Пловдив, след което  изпълнява контрол от страна на МРРБ на дружеството. Основател на "Астрагруп" ООД, участвал в управлението й. Зам.-кмет на Асеновград в мандат 2007 – 2011, след което директор на Централна железопътна гара Пловдив ООД (изпълнил реставрацията и адаптацията на гарата, за което получи награда за "Сграда на годината за 2018 г.").

  Петър Ставрев Петров

  Роден на 16 юли 1961 г. Семеен, с едно дете. Машинен инженер, завършил Техническия университет - филиал Пловдив, специалност "Технология на машиностроенето и металорежещи машини" и с допълнителна специалност "Организация и управление на машиностроителното производство". Три мандата кмет на село Златовръх през периода 2007-2019 г.

  Източник: Asenovgrad.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 13.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Няма да липсват проблеми на работното място, но ще се справяте с тях в движение. Ще запазите позициите си независимо от трудностите. Някои ще бъдат принудени да търсят нова работа, заради невъзможността да продължат на досегашната си. Възможно е умората и стреса ще предизвикат нервни емоции.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Получаваната от вас енергия ще ви направи активни и с желание за развлечения. Някои ще пътуват до интересни места. Потърсете вината за влошените ви отношения с някого и в себе си. Има какво да се желае в тази посока. Пазете се от закостенели предубеждения, станете по-отворени за новостите в живота ви.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Погрижили сте се програмата ви за днес да обхване всички приоритетни задачи и ще я следвате, отговорно и без излишни емоции. Специално внимание в нея е отделено на чуждестранните партньори, бизнесът ви с тях има добри перспективи. Добрите ви мисли и настроение ще влияе благотворно на околните.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Старайте се да бъдете обективни, когато близките търсят мнението ви, а не просто да налагате възгледите си. Обзети сте от съмнения относно работата си, но те са неоснователни. Опитайте се да си починете и да се отърсите от напрежението.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Много детайли на другите ще убягват, но това ще ви носи предимство и ще вземате правилни решения. Също ще ви предпазва и от грешки. Стремете се към успеха и не отлагайте нищо по пътя към него. Денят носи сполука във всичко,с което се захванете. Притесненията ви скоро ще отпаднат и настроението ви ще бъде чудесно.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Възможни са затруднения в изпълнение на бизнес-ангажиментите ви днес, но не прехвърляйте вината върху другите. Достойнството ви изисква на първо място да се съобразите със ситуацията и да действате според нея, като разбира се, не пренебрегвате и интересите си. Търсещите работа ще получат информация за интересуваща ги желана позиция.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Посветете се на задачите си, които повече не търпят отлагане. Възможно е объркване и е нужно по-внимателно да обмисляте ходовете си. Ще успеете, но с цената на какво, зависи само от вас. Вслушвайте се в интуицията си, ще ви подскаже верния път. Не прибързвайте и правете добре нещата.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Този ден ще е динамичен и изпълнен с разнообразни преживявания. Подходете с чувство за хумор към несгодите и не се поддавайте на колебание относно важни въпроси. Действайте уверено и обмисляйте всяка своя стъпка.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Завиден ентусиазъм за работа имате днес. Вие сте инициатор на доста начинания, които обаче изискват пълното ви отдаване. За част от вас концентрацията е нещо крайно необходимо. Вие я компенсирате с пъстър емоционален живот.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Нуждаете се от подкрепа, за това се обърнете към хора, имащи власт и сила да ви помогнат. Добрите ви страни ще насочат мислите ви в подходяща посока и няма да таите омраза или други недобри чувства в себе си. Вечерта ще научите интересна и вълнуваща новина. Дамите ще се стараят повече с външния си вид.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Поемате изпълнението на определен проект днес, който ще ви открие неподозирани възможности за в бъдеще. Добре ще е ако още от сега се замислите за нещата, които бихте могли да свършите. Не сте доволни от взаимоотношенията си с близък човек, но най-добре ще е да вземете нещата в свои ръце, вместо да чакате да се оправят от само себе си.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Днес ще ви се наложи да бъдете внимателни в работата си, ако искате да постигнете добри резултати. Попадате в деликатна ситуация и положението ви ще зависи от начина по който успеете да реагирате. Доверете се на интуицията си и можете да разчитате на успешни действия. Ще ви се наложи да обърнете внимание на нещо, което ви е убягвало досега.
  13 авг 2020
  Последни новини