Кметът Грудев връчи приза "Произведено в Асеновград"

Призът "Произведено в Асеновград" бе връчен на строителната фирма "Запрянови-03" по време на традиционния благотворителен бал на предприемачите в града. Идеята и организацията за връчването на наградата е по идея на Съюза на предприемачите в града.

Ето и всички отличени:

"Дарител на годината", "Произведено в Асеновград" и "Фирма на годината" – Георги Запрянов – собственик на строителна фирма

"Активен принос към Съюза на предприемачите - Асеновград" – Ангел Ангелов – собственик на ресторант

"Успешна социална политика" - Борислав Ангелов – собственик на фирма за захарни изделия

"Дългогодишен и проспериращ бизнес" - Атанаска Велчева от Първомай – шивашка фирма за знамена

"Инвеститор на годината" - Николай Павлов – собственик на транспортна фирма

"Предприемач на годината" - Васил Пиронков – фирма за автобусни превози и фирма за строително-монтажни дейности

"Дарител на годината" - Селим Емин – собственик на фирма за почистващи и перилни препарати "Селчо". 

Селим Емин получи признанието на своите колеги за проявено огромно сърце към каузата шампионката по таекуон-дона Катерина Бейчева. Емин участва в търга, организиран от спортистката, на който тя дари медала си, като парите от продажбата бяха предвидени за подкрепа на жена, останала парализирана след тежка катастрофа. Ценната вещ бе откупена благотворително именно от Селим Емин и скоро той ще я върне обратно на Катя Бейчева.

По време на традиционния си коледен бал асеновградските бизнесмени събраха общо 9 710 лева. Средствата ще постъпят във Фонда на "Съюз на предприемачите". С парите от него целогодишно поетапно се подпомагат граждани в нужда, както и талантливи деца. 1 350 лева ще бъдат дарени на Лизавета Иванова за лечението й. Други 1 810 лева ще бъдат отделени за лечението на Николай Иванов.

Източник: Asenovgrad.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини