Търсят директори на ДГ "Радост" и ДГ "Пролет"

До 27-и декември ще продължи приемането на документи на кандидати за заемане на двете директорски длъжности. Конкурсът ще се проведе чрез защита на план – програма и събеседване, свързано със законовата и подзаконовата нормативна уредба, която се прилага в системата на образованието.

Кандидатите трябва да са български гражданини, неосъждани, без наложени дисциплинарни наказания (освен ако са заличени), да имат педагогическа специалност, степен "бакалавър" или "магистър", и присъдена професионална квалификация "Учител". Стажът, необходим за кандидатстването, е минимум 5 години в детска градина към датата на подаване на документите. Същите трябва да се подадат лично от кандидатите в деловодството на Информационен център в Община Асеновград.

Двете позиции са сред актуалните работни места, обявени в Бюрото по труда. Освен тях към днешна дата се търсят още учител по математика и информатика (575 часа годишно), главен експерт и главен счетоводител.

Свободните работни места за безработните със средно и основно образование са за гладачи, сервитьори, кредитни специалисти, автомеханици, готвачи, маникюристи, козметици, инкасатори плащания, продавач-консултанти и др.

Повече информация може да бъде получена в Бюрото по труда на ул. "Изложение" 6.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини