Вижте служителите, когато компанията им ги изненада с бонуси за $10 милиона (видео)

По време на годишното си празнично парти, служителите от компания за недвижими имоти в Мериленд получават червени пликове. Никой обаче не знае какво има вътре. Когато ги отварят, всичките 198 души екип на St. John Properties разбират, че получават изненадващи бонуси по средно около 50 000 долара. Общо те възлизат на 10 млн. долара, пише CNN.

"Когато отворих плика, изпаднах в пълно недоумение", споделя Стефани Ридвей, помощник-мениджър за проектите в компанията. "Не можех да повярвам, че това е истина. Дори нямам думи, които да опишат как се чувствах."

Президентът на St. John Properties Лорънс Майкранц споделя, че са постигнали много важна цел - да развият 20 млн. квадратни фута в недвижими имоти, удвоявайки площта за 14 години. "Искахме да направим нещо, за да благодарим на всички наши служители, че ни помогнаха да постигнем целта си и искахме то да е нещо голямо", казва той.

Всеки служител е получил пари въз основа на годините, които е работил във фирмата. Най-малката сума - 100 долара е била за току-що нает човек, който дори не е започнал. Най-големият бонус е бил в размер на 270 000 долара.

"Това беше наистина едно от най-невероятните неща, на които съм ставал свидетел в живота си. Всички бяха обзети от емоции. Те крещяха, плачеха, смееха се, прегръщаха се", казва Майкранц.

"Хората започнаха да ни прегръщат, целуват, да ни стискат ръцете. Разказваха ни история след история за какво ще използват бонусите си. Някои ще могат спокойно да си изплатят дълговете, ипотечните си кредити или студентските си заеми", добавя той.

За първи път в историята си, St. John Properties, която има осем различни клона, е поканила всички свои служители извън щата и техните гости, като е покрила разходите за самолетни билети и хотел.

"Много сме горди с нашите служители. Те са основата и причината за успеха на компанията. Искахме да им покажем колко сме им благодарни и мисля, че успяхме", казва Майкранц.

Източник: money.bg

Коментари в сайта

Последни новини