Нови УТВ машини и вишки пристигнаха в Смолян и Девин, ще подсилват Електроразпределение Юг в Родопите 

Изображение 1 от 2

    Нови УТВ машини и вишки подсилват Електроразпределение Юг в Родопите, съобщават от пресцентъра на енергопреносната фирма.

     Специализираната техника – 2 нови UTV и 6 нови високопроходими автовишки, беше доставена в края на 2019 г. в Електроразпределение Юг , което е част от EVN. 

    Новите УТВ (UTV) машини са позиционирани в Смолян и в Девин, а заедно с тях са доставени и ремаркета за по-бързото им транспортиране в различни части на територията на Електроразпределение Юг при необходимост. Всяко УТВ е оборудвано с лебедка, теглич, вериги за движение в сняг и кал, кабина с три места и предпазна рамка, осигуряваща механична защита на купето. Специализираната техника УТВ е предназначена за достъп в труднодостъпни места и пресечени терени в сложна зимна обстановка.

    Първите УТВ бяха доставени в дружеството през януари 2019 г. и към момента те са позиционирани в Чепеларе и Кърджали. По този начин голяма част от труднодостъпните райони в Родопите се обслужват от новата модерна техника. Специализираните машини ще могат да се ползват от всички обучени за целта сътрудници на дружеството. Допълнително нови 6 високопроходими автовишки са доставени в Девин, Чепеларе, Димитровград, Раднево, Харманли и Момчилград.

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини