Първият флагман на Motorola от години ще се включи на скорост

Motorola не е произвеждал истински флагман от времето на Moto Z3, но следващият модел на компанията може да навакса за загубеното време. Профилът Onleaks публикува рендъри на това, което нарича Motorola Еdge+: 6.7-инчов модел с флагмански параметри.

Сред тях са безрамков отстрани екран с извити ъгли, наподобяващи Huawei Mate 30, но с още по-гладка 90 Нz честота на опресняване. Ако изтеклото изображение е вярно, Motorola Edge+ ще има още невероятно малък прорез за селфи камерата. Едва ли такъв малък сензор ще прави добри снимки, но със сигурност дисплеят е по-ефектен и пълен.

Параметрите продължават със Snapdragon 865, 8 GB или 12 GB RAM памет според конфигурацията и огромна 5000 mAh батерия. На гърба трябва да има три камери, като поне една от тях е с особено голям сензор. Единственият очевиден недостатък може да бъде относително по-скромната 2340х1080 резолюция, макар това да е умишлено решение от страна на Motorola за по-добър живот на батерията.

Другото интересно около новия флагман на Motorola е неговата цена. Според слуха тя трябва да е относително достъпна и да падне под онези 1000 долара и повече, които сме свикнали да виждаме при някои актуални флагмани. При толкова конкурентен пазар Motorola наистина ще трябва да помисли върху цената, за да направи новия си флагман наистина желан.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини